THY Take Off JR sonuçları açıklandı mı? THY sınav sonuçları 2024! THY 5 bin işçi alımı sonuçları ne zaman belli olacak?

Türk Hava Yolları (THY) tarafından yapılan resmi duyuruyla, havacılık sektörüne ilgi duyanların heyecanla beklediği bir haber geldi. "Take-Off 101", "Take-Off Jr." ve "Take-Off Cadet" programları kapsamında bir dizi iş ilanıyla uçuş ve yer hizmetleri pozisyonlarında alım yapılacağı açıklanmıştı. Bu duyuruyla birlikte, THY'nin büyüme hedefleri doğrultusunda geniş kapsamlı bir personel alım sürecinin başladığı müjdesi verildi. Öte yandan başvurular ve sınavlar hakkında aramalar hızlandı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 16 Nisan 2024, 23:34 Güncelleme 16 Nisan 2024, 23:34
THY Take Off JR sonuçları açıklandı mı? THY sınav sonuçları 2024! THY 5 bin işçi alımı sonuçları ne zaman belli olacak?

İÇİNDEKİLER

Türk Hava Yolları (THY), 2024 yılında büyük çaplı bir personel alımı gerçekleştireceğini duyurarak havacılık sektörüne canlılık getiriyor. Şirketin yayınladığı "Take-Off 101", "Take-Off Jr." ve "Take-Off Cadet" iş ilanlarıyla birlikte uçuş ve yer hizmetleri alanında çeşitli pozisyonlarda alım yapılacağı belirtilmişti. İşte konu hakkında merak edilenler...

THY 5 BİN PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

THY geçtiğimiz sene, uçuş ve yer ekiplerinden oluşmak üzere toplam 5 bin 134 çalışanı işe aldı. Bu sene de yaklaşık 5 bin kişinin istihdam edilmesi hedefleniyor.

SINAV SONUÇLARI VE İŞE ALIM SÜREÇLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

TÜRK HAVA YOLLARI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Türk Hava Yolları, Take-Off 101 (Part-Time Öğrenci) programı ile Lisans 3. sınıf ve 4. sınıf öğrencilerine öğrenimleri devam ederken, çalışma hayatını deneyimleme fırsatı sunuyor.

Değerlendirme süreçlerini başarıyla tamamlayan adaylara, iki dönem boyunca toplamda 12 ay Türk Hava Yolları bünyesinde çalışma imkânı sunuluyor. 1 Ocak 1998 ve sonrasında doğmuş olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gençlere hitap eden ilana, 3. ve 4. sınıfta öğrenim gören öğrenciler başvurabilecek.

THY PERSONEL ALIMI KADRO DAĞILIMI NASIL OLACAK?

Türk Hava Yolları, 'Take-Off 101', 'Take-Off Jr.' ve 'Take-Off Cadet' iş ilanlarıyla uçuş ve yer çalışanı olarak birçok pozisyonda alım yapacağını duyurdu.

ÖĞRENCİLER İÇİN TAKE-OFF 101 POZİSYONU

Türk Hava Yolları, Take-Off 101 (Part-Time Öğrenci) programı ile Lisans 3. sınıf ve 4. sınıf öğrencilerine öğrenimleri devam ederken, çalışma hayatını deneyimleme fırsatı sunuyor. Değerlendirme süreçlerini başarıyla tamamlayan adaylara, iki dönem boyunca toplamda 12 ay Türk Hava Yolları bünyesinde çalışma imkânı sunuluyor. 1 Ocak 1998 ve sonrasında doğmuş olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gençlere hitap eden ilana, 3. ve 4. sınıfta öğrenim gören öğrenciler başvurabilecek.

YENİ MEZUN PROGRAMI TAKE-OFF JR.'DA SON BAŞVURU TARİHİ 10 MART!

Take-Off Jr. (Yeni Mezun ve Lisans Son Sınıf Öğrencileri) programı ile de Lisans son sınıf öğrencilerine ve yeni mezunlara kariyerlerinde uçuşa geçme fırsatı sunan THY, programın değerlendirme süreçlerini başarıyla tamamlayan yetenekli ve başarılı adaylara bünyesinde tam zamanlı çalışma fırsatı sunuyor.

1 Ocak 1997 ve sonrasında doğmuş olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gençlere yönelik açılan ilana, lisans son sınıf öğrencileri ve mezunları başvurabilecek. İlanlarda iyi derecede İngilizce bilen, iletişimine ve gelişimine önem veren, yeni ve uygulanabilir fikirler üretebilen ve takım çalışmasına yatkın gençlerin tercih edileceği belirtiliyor. Her iki ilana da 10 Mart 2024'e kadar başvuru gerçekleştirilebilecek.

İKİNCİ PİLOT ADAYLARI İÇİN SON GÜN 30 NİSAN!

Take-Off Cadet (Yetiştirilmek Üzere İkinci Pilot Aday Adayı) programı ile bölüm fark etmeksizin tüm lisans mezunu ve 31.12.2003- 01.01.1994 tarihleri arasında doğmuş kişiler Türk Hava Yolları'na katılmak için başvuru yapabilecek.

İşe alım sürecinde başarılı olan adaylar, 2 sene boyunca eğitim görecek. Adaylar, eğitim sırasında 2 brüt asgari ücret maaş, konaklama, kira yardımı, yemek kartı, sigorta ve indirimli bilet gibi haklardan faydalanabilecek. İlana 30 Nisan 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.