Ziraat sınav sonuçları son dakika! Ziraat Bankası personel alımı sınav sonuçları açıklandı mı? Ziraat Katılım sınav sonuçlarına nasıl bakılır?

Başvuruları 24 Ekim–10 Kasım tarihleri aralığında alınan Ziraat Bankası personel alımının sonuçları için araştırmalar hızlandı. Başvurusu kabul edilen adaylar, 3 Aralık 2023 tarihinde sınava katıldı. Gözler bu kez sınav sonuçlarına çevrildi. Peki Ziraat Bankası personel alımı sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Ziraat Katılım sınav sonuçlarına nasıl bakılır?

Giriş Tarihi 21 Aralık 2023, 07:25 Güncelleme 21 Aralık 2023, 07:45
Ziraat sınav sonuçları son dakika! Ziraat Bankası personel alımı sınav sonuçları açıklandı mı? Ziraat Katılım sınav sonuçlarına nasıl bakılır?

İÇİNDEKİLER

''Ziraat Bankası personel alımı sınav sonuçları açıklandı mı? Ziraat Katılım sınav sonuçlarına nasıl bakılır?'' soruları adaylar tarafından sıkça araştırılıyor. Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası olmak üzere toplam 577 personel alımı yapılacak. 3 Aralık tarihinde yapılan sınavın sonuçları bekleniyor. İşte son durum.

ZİRAAT BANKASI SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ziraat Bankası personel alımı sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçların 21 Aralık 2023 tarihinde açıklanması bekleniyor. Adaylar İstanbul Üniversitesi'nin https://ziraatbankisealim.istanbul.edu.tr/ internet adresi üzerinden ilan edilecek sınav sonuçlarına İstanbul Üniversitesi sınav hizmetleri web sitesinden çevrimiçi olarak erişilen form doldurularak itiraz edebilecek.

ZİRAAT KATILIM SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI

KİMLER BAŞARILI OLACAK?

Yazılı sınavda, sınav bölümlerinin her biri baraj niteliğinde olup, başarı tespitinde bulunulması için; sorulan soruların 1. bölümden en az %50'sinin(en az 25 doğru), 2. bölümden en az %50'sinin(en az 20 doğru) ve 3. bölümden en az %50'sinin(en az 25 doğru) doğru olarak cevaplandırılması ve 60 ve üstü puan alınması gerekmektedir.