VGM 186 sözleşmeli personel şartları neler? Vakıflar Genel Müdürlüğü 186 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? vgm.gov.tr başvuru ekranı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, merkez ve taşra teşkilatlarında görev yapacak toplam 186 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, bu 186 personel alımı için başvurular nasıl gerçekleştirilecek ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün belirlediği sözleşmeli personel alımı şartları nelerdir? İşte bu süreçle ilgili tüm detaylar...

Giriş Tarihi 08 Aralık 2023, 10:17 Güncelleme 08 Aralık 2023, 10:17
VGM 186 sözleşmeli personel şartları neler? Vakıflar Genel Müdürlüğü 186 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? vgm.gov.tr başvuru ekranı!

İÇİNDEKİLER

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yeni personel alım ilanı duyuruldu. Yapılacak sözleşmeli personel alımında 186 kişilik kadrolara istihdam sağlanacak. Peki, Vakıflar Genel Müdürlüğü 186 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? VGM 186 sözleşmeli personel şartları neler? İşte konu hakkında merak edilenler...

Vakıflar Genel Müdürlüğü, merkez ve taşra teşkilatında çeşitli kadrolarda istihdam etmek üzere 186 sözleşmeli personel alımı yapacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, kurum çeşitli illerde görevlendirmek üzere sözlü sınavla 26 sosyal çalışmacı, 87 koruma ve güvenlik görevlisi ile sözlü sınav yapılmaksızın 73 destek personeli istihdam edecek.

Başvurular, 7-14 Aralık tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Vakıflar Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" üzerinden gerçekleştirilecek.

Başvuru şartlarına, aranan niteliklere, sözlü sınav tarihine, saati ve yeri ile ilgili detaylı bilgilere kurumun "www.vgm.gov.tr" internet sitesinden ulaşılabilecek.