Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 20 sözleşmeli personel alacak

İnternet üzerinden yayınlanan personel alım ilanları her gün on binlerce kişi tarafından takip ediliyor. ilan.gov.tr'deki son ilanlar arasında yer alan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 20 sözleşmeli personel alım ilanı dikkat çekti.

Giriş Tarihi 28 Şubat 2023, 16:17 Güncelleme 28 Şubat 2023, 16:17
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 20 sözleşmeli personel alacak

İÇİNDEKİLER

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, kurum bünyesinde görevlendirilmek üzere 20 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Alımı yapılacak sözleşmeli personellerin büro personeli, destek personeli, mühendis gibi pozisyonlarda görev yapacağı da açıklandı.

ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanda, başvuru için bazı bilgiler de belirtildi.

İşte Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı için bilgiler
1- Başvuracak adayların yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak.
2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
3- Adayın başvurduğu unvan niteliğine göre KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Lise mezunları için 2022 KPSS (P94), önlisans mezunları için 2022 KPSS (P93) ve lisans mezunları için 2022 KPSS (P3) puan türü esas alınacaktır.
4- 18 yaşını doldurmuş olup 01 Ocak 1993 ve sonrasında doğmuş olmak,
5- Başvuracak adayların "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar"ın Yeniden İşe Alınma başlıklı Ek 1. Maddesinin (b) fıkrasına eklenen "Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez." hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.
6- Kamu görevinden ihraç edilenler başvuru yapamayacaklardır.

İlanla ilgili diğer bilgiler için tıklayın

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN