Doğuş Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı | Memur alım ilanları

İnternet üzerinden yayınlanan personel alım ilanları her gün on binlerce kişi tarafından takip ediliyor. ilan.gov.tr’de yer alan, Doğuş Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı dikkat çekti.

Giriş Tarihi 18 Aralık 2022, 13:07 Güncelleme 18 Aralık 2022, 13:07
Doğuş Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı | Memur alım ilanları

İÇİNDEKİLER

Doğuş Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada "2547 sayılı Yükseköğretim Kanununda belirtilen koşullar ile 09.11.2018 Tarihli 30590 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" Hükümleri ve 17 Nisan 2020 Tarih ve 31102 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan "Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" maddesi uyarınca, ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ve ÖĞRETİM GÖREVLİSİ alınacaktır." denildi.

ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanda, başvuru için bazı bilgiler de belirtildi.

ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ İÇİN ARANAN KOŞULLAR:
1- ALES 'ten en az 70 puan almış olmak.
2- En az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak veya lisans ve yüksek lisans derecesini birlikte veren programlardan mezun olmak.
3- Yabancı Diller Birimi için YDS'den veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu'nca kabul edilen bir sınavdan İngilizce puan türünde en az 85 puan veya muadili bir puan almış olmak.

ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ İÇİN ARANAN KOŞULLAR:
1- ALES sınavından en az 70 puan almış olmak
2- YDS'den veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu'nca kabul edilen bir sınavdan İngilizce puan türünde en az 50 puan veya muadili bir puan almış olmak (İngilizce eğitim veren bölümler için YDS'den veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan İngilizce puan türünde en az 85 almış olmak).
3- Araştırma görevlisi kadrosuna başvurabilmek için sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak.

İlana gitmek için tıklayınız