2022 yılı İŞKUR hastanelere en az ilkokul mezunu personel alım ilanları! Diş Hekimi Asistanı, Hemşire, Diyetisyen, Eczane işçisi başvuru şartları nedir?

Diş Hekimi Asistanı, Hemşire, Diyetisyen, Eczane işçisi kadrolarına oluşturulan personel ve işçi alımı müracaat detayları haberimizde. Açık iş ilanlarını göreme ve bu ilanlara başvurmanın yanında, iş arayanlara İŞKUR'a kayıt olma, işinden ayrılanlara işsizlik sigortasına başvurma, mesleki eğitim alabilmek isteyenlere de mesleki eğitim kurslarıyla alakalı bilgi alma olanağı veren veriyor. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üstünden elektronik ortamda yapılmaktadır.

Giriş Tarihi 12 Ocak 2022, 08:50 Güncelleme 12 Ocak 2022, 08:50
2022 yılı İŞKUR hastanelere en az ilkokul mezunu personel alım ilanları! Diş Hekimi Asistanı, Hemşire, Diyetisyen, Eczane işçisi başvuru şartları nedir?

İÇİNDEKİLER

İŞKUR bağlamında peş peşe ilanlar yayınlandı. İlanlarda en az ilkokul mezunları arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. Personel alımı ilanları, Türkiye İş Kurumu e şube sayfası üzerinden erişime açıldı. Diş Hekimi Asistanı, Hemşire, Diyetisyen, Eczane işçisi kadrolarına oluşturulan personel ve işçi alımı müracaat detayları haberimizde. Açık iş ilanlarını göreme ve bu ilanlara başvurmanın yanında, iş arayanlara İŞKUR'a kayıt olma, işinden ayrılanlara işsizlik sigortasına başvurma, mesleki eğitim alabilmek isteyenlere de mesleki eğitim kurslarıyla alakalı bilgi alma olanağı sağlamaktadır.

İŞKUR'DA YAYIMLANDI

Söz konusu personel alımı ilanları, Türkiye İş Kurumu e Sube sayfası üzerinden erişime açıldı. Açık iş ilanları sayfası üzerinden yayımlanan personel alımı duyurularının detayları şu şekilde:

Hemşire

Son dakika haberi! Son dakika gelişmesinin ayrıntıları takvim.com.tr'de...

Diş Hekimi Asistanı

Diş Hekimi Asistanı

Diyetisyen

İŞKUR GİRİŞ EKRANI

İşkur'a giriş yapabilmek için aşağıdaki adresten üye olmanız gerekmektedir. Üyelik işlemleri bittikten sonra aşağıdaki adresten girişinizi sağlayabilir ve İşkur'un iş faaliyetlerinden haberdar olabilirsiniz.

İŞKUR PERSONEL ALIMI

Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üstünden elektronik ortamda yapılacaktır.

İŞKUR'A NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İŞKUR üstünden daha evvel müracaat yapmamış olan adaylar amacıyla görselli olarak sizlere nasıl müracaat yapacağınızı belirtiyoruz. Öncelikle adaylar www.iskur.gov.tr adresine girip T.C kimlik numarası ile kayıt olup ya da E-Devlet parolası ile sisteme giriş yapmaları gereklidir.