LC Waikiki İŞKUR üzerinden personel alımı başvuru şartları nedir? LC Waikiki personel alımı kadroları haberimizde

Türkiye İş Kurumu personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanmış olan ilanlara göre LC Waikiki bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda alım yapacak. Alımlar en az ilköğretim mezunu olan adaylar kapsayacak olup engelli adaylar başvuru yapabilecektir. LC Waikiki personel alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu üzerinden şahsen veya elektronik ortamda yapılacaktır. Adaylar başvurularını ilan numaraları ile gerçekleştirebilirler. İşte LC Waikiki personel alımı kadroları ve detaylar

Giriş Tarihi 01 Şubat 2020, 15:10 Güncelleme 01 Şubat 2020, 15:10
LC Waikiki İŞKUR üzerinden personel alımı başvuru şartları nedir? LC Waikiki personel alımı kadroları haberimizde

İÇİNDEKİLER

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre LC Waikiki personel alımları yapılıyor. Alımlar farklı pozisyonlarda yapılacak olup detaylar şöyledir. LC Waikiki yayımladığı ilanlara göre 3 farklı şehirde bulunan mağazalarında görevlendirecek personel alımı yapacak. Bu yönde İstanbul ilinde 11 kişilik kadro ile beden İşçisi ( Genel ) pozisyonunda, Eskişehir ilinde 1 Beden İşçisi ve Kırıkkale ilinde 1 kişilik boş kadro ile Satış Danışmanı / Uzmanı alımı yapılacak.

Kaynak: işinolsa

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

FARKLI POZİSYONLARDA PERSONEL ALINACAK!

LC Waikiki yayımladığı ilanlara göre 3 farklı şehirde bulunan mağazalarında görevlendirecek personel alımı yapacak. Bu yönde İstanbul ilinde 11 kişilik kadro ile beden İşçisi ( Genel ) pozisyonunda, Eskişehir ilinde 1 Beden İşçisi ve Kırıkkale ilinde 1 kişilik boş kadro ile Satış Danışmanı / Uzmanı alımı yapılacak.

MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İLANLARIN DETAYLARI NEDİR?

İŞKUR üzerinden mağazacılık alanında LC Waikiki tarafından yayımlanan ilana göre İlanların açıklamalarında şöyle ifadeler yer aldı.

Kırıkkale LC Waikiki: 39 BURDA AVM'de bulunan LC Waikiki mağazasında çalışmak üzere ''satış danışmanı'' engelli eleman alınacaktır.

Eskişehir LC Waikiki: İşsizlik maaşı alan adaylar sistem üzerinden başvuru yapmaları halinde, belirtilen tarihte iş görüşmesine katılmak zorundadırlar. Aksi takdirde işsizlik maaşları kesilir. Yapılacak iş kıyafetlere etiket basma işidir. engelli personel alınacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR:

LC Waikiki personel alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu üzerinden şahsen veya elektronik ortamda yapılacaktır. Adaylar başvurularını ilan numaraları ile gerçekleştirebilirler.

İstanbul: 00005288392

Eskişehir: 00005361795

Kırıkkale: 00005364698

LC Waikiki tarihçe

LC Waikiki Fransız tasarımcı George Amoual ve ortağı tarafından 1988 yılında Fransa'da kurulmuştur. İki ortak Fransızca "arkadaşlar" anlamına gelen "Les Copains" kelimelerinin baş harfleri olan "LC" kısaltmasına ünlü Waikiki Plajı'nın adını ekleyerek LC Waikiki markasını yaratmıştır.

İŞKUR İÇİN KAYIT NASIL OLUŞTURULUR?

İŞKUR kayıt işlemini kolayca yapabilmeniz için kurumun sunduğu 2 farklı kayıt seçeneği bulunuyor. Milyonlarca işçi ve işverenin kullandığı İŞKUR istihdam sistemine kayıt olmak için Türkiye genelindeki İŞKUR il ve ilçe bürolarına bireysel başvuruda bulunabilirsiniz. İŞKUR bürolarına gitme vaktiniz bulunmuyor ya da daha kolay bir şekilde İŞKUR kaydınızı yaptırmak istiyorsanız İŞKUR "İnternet Şubesi" size yardımcı oluyor. İŞKUR online şubesini kullanarak da İŞKUR kayıt işlemlerinizi dakikalar içerisinde tamamlayabilirsiniz. Kayıt işlemleri için;

• İŞKUR resmi web adresi "iskur.gov.tr" adresini tarayıcınızda açın.

• İŞKUR web sitesinin üst menüsünün en sağında bulunan "İnternet Şubesi" seçeneğine tıklayın.

• Açılan İŞKUR E-Şube sayfasında "İş Arayan" ve "İşveren" şeklinde iki bölüm bulunmaktadır. İŞKUR kayıt işlemi için hangi pozisyonuna uygunsanız o bölümden işleminizi yapabilirsiniz.