“Acil ameliyat olmam gerekiyor” diyen Yavuz Bingöl’den yeni açıklama! İşte son sağlık durumu!
Acil ameliyat olacağını belirterek Malatya konserini iptal ettiğini duyuran Yavuz Bingöl’den yeni açıklama geldi. Ünlü türkücü, hastalığı ve sağlık durumu hakkında detaylı bilgileri paylaştı.
Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, kariyerinin yanı sıra rol aldığı projelerle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Bingöl, bu kez hayranlarını derinden sarsan ve endişelendiren bir sağlık haberiyle magazin gündemine oturdu. Sosyal medya hesabını aktif kullanan sanatçı, yaptığı paylaşımla takipçilerine kötü haberi verdi.
(Fotoğraflar sosyal medyadan alınmıştır.)
Sahne programı için dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanan 61 yaşındaki Yavuz Bingöl, aniden gelişen sağlık sorunları nedeniyle Malatya konserinin iptal edildiğini duyurdu.

Durumunun ciddiyetini hayranlarıyla paylaşan ünlü türkücü, önümüzdeki pazartesi günü acil olarak ameliyat masasına yatması gerektiğini açıkladı. Rahatsızlığının uçuş güvenliğini tehlikeye soktuğunu belirten Bingöl, doktorunun kesin talimatıyla uçağa binmesinin yasaklandığını ifade etti.

Bingöl, "Sevgili Malatyalı hemşerilerim. Sağlık nedenleriyle yarınki konsere katılamıyorum. İnşallah başka bir sefere. Pazartesi günü acil ameliyat olmam gerekiyor. Doktor da uçağa binmeme izin vermedi." ifadelerini kullandı.

İlk açıklamasında geçireceği operasyonun veya yaşadığı sağlık sorununun tıbbi detaylarına dair net bir açıklama yapmayan Bingöl'den yeni bir paylaşım daha geldi.

Yavuz Bingöl yaptığı yeni açıklama ile hastalığını ve sağlık durumunu takipçileriyle paylaştı. Sanatçı şu ifadeleri kullandı:
Arkadaşlar çektiğim videodan sonra arayan arayana. Çok şükür, önemli bir şeyim yok. Sadece safra kesemde bir problem var. Onu da ay sonu ya da ağustos başı gibi ameliyatla aldıracağım. Ama çok önemli bir şeyim yok. Arayan soran herkese çok teşekkür ediyorum. İyiyim, huzurluyum. Sadece doktorum uçağa binmeme izin vermediği için Malatya konserine gidemedim.
Sefo sevgilisi Çağla Boz’a evlilik teklifi etti! Yüzüğü taktı
"Doğum günü kutlamak çok saçma geliyor”