Kızılcık Şerbeti Doğa'nın yerine o isim geçti; Final gibi başrol değişikliği! 1- 2 değil 3 isim ayrılınca...

Son dönemde dizi dünyasının gündemini meşgul eden iddialardan biri de Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu'nun Özge Özacar'ın gerisinde bırakıldığı yönündeki söylentiler oldu. Ancak bu iddialar, Sıla Türkoğlu'nun havaalanında basının sorularını yanıtlamasıyla netlik kazandı. Öte yandan Kızılcık Şerbeti'nin son fragmanında yer alan Nursema'nın boşanma sözleri ve Umut'u başka biriyle gördüğü anlar, izleyicileri derinden sarstı. İşte diziye dair son gelişmeler ve merak edilenler haberimizde...

Giriş Tarihi 16 Nisan 2024, 17:30 Güncelleme 17 Nisan 2024, 16:47
Kızılcık Şerbeti Doğa’nın yerine o isim geçti; Final gibi başrol değişikliği! 1- 2 değil 3 isim ayrılınca...

İÇİNDEKİLER

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu, son zamanlarda diziye dahil olan karakterlerle ilgili çıkan iddialara açıklık getirdi. Türkoğlu, havaalanında basının sorularını yanıtlarken, diziyle ilgili öne sürülen iddialara net bir şekilde yanıt verdi.

KIZILCIK ŞERBETİ DOĞA VE GÖRKEM ARASINDA ÇEKİŞME Mİ VAR?

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu, son zamanlarda setteki rolüyle ilgili çıkan iddialara keskin bir cevap verdi. Muhabirin sorularını yanıtlayan Türkoğlu, dizide geri planda kaldığı yönündeki söylentilere açıklık getirdi.

Muhabir, Türkoğlu'na, "Dizide birçok karakter var, son zamanlarda biraz geri planda kaldığını düşünüyor musunuz?" şeklinde bir soru yöneltti. Ünlü oyuncu, bu iddiayı reddederek, setteki durumundan memnun olduğunu belirtti. Haftanın 2 günü sete gittiğini ve geri kalan zamanı da kurslara ayırdığını söyleyerek işine olan bağlılığını vurguladı.

SETTEKİ İLİŞKİLERİ ETKİLİYOR MU?

Türkoğlu, Özge Özacar'ın dizideki rolünün kendisinin rolünü etkilediği yönündeki iddialara da değindi. Geçtiğimiz sezon güçlü yazılan Doğa karakterinin bu sezon daha sönük ve güçsüz gösterildiğine dair söylentilere katılmadığını ifade etti. Ayrıca, setteki ilişkilerinin bu durumdan etkilenmediğini belirtti.

KIZILCIK ŞERBETİ 59. BÖLÜMDE NELER OLACAK? FRAGMAN GELDİ

Pembe, Görkem'in ani değişimi karşısında şaşkına dönmüş durumda.

Ona karşı duyduğu güven ve sevginin yerini şüphe ve endişe almış. Uzun süre durumu idare etmeye çalışsa da içinde biriken duygularını bastıramayacak ve sonunda sesini yükseltecek.

Çimen'in Görkem'in düğününe gelmemesi, Kayhan'ı rahatsız etmiş durumda. Bu konuda kararlı ve inatçı olan Kayhan, bu meseleyi kapatmayacak ve üzerine gitmeye devam edecek.

Ömer ve Kıvılcım'ın aynı evde yaşamaya başlaması, ikiliyi mutlu ederken bir yandan da bir dizi sorunu beraberinde getirecektir.

Nilay'ın ısrarlarına dayanamayan Giray, DNA testi yaptırmaya karar verir.

Umut ve Nursema ise evliliklerini kurtarmaya çalışıyor olsa da işler her geçen gün daha da karmaşık hale geliyor.

Pembe'yi itmediğini ve dolayısıyla masum olduğunu kanıtlamak Alev için çok önemlidir, bu konuyu açıklığa çıkarmak için uğraşacaktır. Ona en büyük yardım elini uzatacak kişi sürpriz bir şekilde hiç beklemediği bir anda karşısına çıkacaktır.

DİZİ 7 HAZİRAN'DA SEZON FİNALİ YAPACAK

Kızılcık Şerbeti'nde herkesi şaşırtarak imam nikahı kıyan ve tesettüre giren Çimen (Selin Türkmen) yavaş yavaş aşık olduğu adamın yalanlarıyla peş peşe yüzleşmeye devam edecek. Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Giray (Kaan Taşaner) yakınlığı tam gaz ilerleyecek. Dizi 7 Haziran'da ekrana gelecek 66. bölümde bomba bir sezon finaliyle tatile girecek.

3 İSİM VEDA ETTİ

Settar Tanrıöğen'den sonra 2 isim daha diziye veda etti.

Kızılcık Şerbeti'nde Ertuğrul ve Mihri diziden ayrıldı. Kayra Şenocak'ın Ertuğrul karakteri ve Gizem Yanık'ın Mihri karakteriyle serüvenlerine son vermesi, izleyicileri derinden etkiledi.