67'lik oyuncu karabuğday kürüyle çatır çatır zayıfladı! "29 bedene giriyorum..." 2 ayda 15 kilo verdiren Derya Baykal diyeti!

Ünlü sanatçı Derya Baykal, 10 yıl önce kızlarıyla birlikte başladığı karabuğday diyetiyle toplam 40 kilo vererek sık sık gündeme geliyor. Bu etkileyici kilo kaybıyla dikkatleri üzerine çeken Baykal ailesi, sağlıklı yaşam ve doğru beslenme konusunda da örnek bir figür olmaya devam ediyor.

Giriş Tarihi 15 Nisan 2024, 09:11 Güncelleme 15 Nisan 2024, 09:45
67’lik oyuncu karabuğday kürüyle çatır çatır zayıfladı! 29 bedene giriyorum... 2 ayda 15 kilo verdiren Derya Baykal diyeti!

İÇİNDEKİLER

2013 yılında verdiği 15 kiloyla gündeme gelen Derya Baykal'ın zayıflama sırlarını sizler için derledik. İşte Derya Baykal'ın kilo verdiren karabuğday diyeti...

2013 yılında 2 ayda 15 kilo veren Derya Baykal formunu karabuğday diyetine borçlu. Sanatçıya bu yolculuğunda kızları Derya ve Ferhan Şensoy da destek oldu ve birlikte toplamda 40 kilo vermenin mutluluğunu yaşadılar.

Diyet yapmanın faydalarını vurgulayan Baykal, kızlarıyla birlikte uyguladıkları programın etkisini gördüklerini belirtti. Derya 14 kilo, Ferhan ise 11 kilo vererek büyük bir başarı elde etti.

Baykal, yıllardır kilo vermekte zorlanmasına rağmen artık 29 beden pantolonlara sığabildiğini dile getirdi.

Ancak, diyetisyenlere gitmenin pahalı olduğunu ifade eden ünlü isim, evde yapılan pratik çözümlerin hem masrafsız hem de etkili olduğunu vurguladı. "Ne mutfak alışverişi yaptık ne de ocak yandı. Çok masrafsız bir iş. Üstüne bir de kilo verdik" diyerek deneyimlerini paylaştı.

Derya Baykal'ın karabuğday kürüyle kilo verme yöntemi ise oldukça ilgi çekici. Karabuğdayı diri kalacak şekilde haşlayıp, rendelenmiş elma ve bir tutam tarçınla birlikte tüketmek, Baykal ve kızlarının tercihi oldu. Bu doğal yöntemin sabahları tüketilmesi, etkisini artırıyor.