Gönül Dağı'nda kasabayı hüzne boğacak veda! 3 kişi birden gitti derken şimdi de...

Dizinin başından bu yana yaşanan üç önemli ayrılık izleyicileri şaşırtırken, son zamanlarda dolaşımda olan dedikodular ise büyük bir merak uyandırdı. Sosyal medyada yayılan bu iddialar Gönül Dağı'nı yakından takip edenler arasında en çok konuşulan konular arasına girdi ve dizinin forumlarında da sık sık tartışma konusu oldu.

Giriş Tarihi 14 Nisan 2024, 11:48 Güncelleme 14 Nisan 2024, 11:49
Gönül Dağı’nda kasabayı hüzne boğacak veda! 3 kişi birden gitti derken şimdi de...

İÇİNDEKİLER

TRT 1 ekranlarında macerasına devam eden Gönül Dağı dizisi sezon boyunca izleyicilerine sürprizlerle dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Ancak son günlerde dizinin hayranlarını adeta heyecanlandıran bir dedikodu sosyal medyada hızla yayılmaya başladı. Ortaya atılan iddialar dizinin kilit bir karakterinin yakın gelecekte hikayeden ayrılacağını işaret ediyor ve bu gelişme izleyicileri heyecanlandırıyor.

DİZİYE YAKIN ZAMANDA VEDA EDENLER

📌 Ali Düşenkalkar, Muammer Kaya, 1-116. bölüm
📌 Ecem Özkaya, Zahide Kaya/Arslan 1-103. bölüm
📌 Beril Karademir, Sedef Durmaz 1-103. bölüm

SÜRPRİZ GELİŞME

Amcaoğulları, Rıfat'a yardım etmek için annesini hapisten çıkaracak deliller aramak üzere köye gittiler. İpucu toplamaya başladıklarında, beklenmedik bir olay yaşandı ve başlarına kötü şeyler geldi.

Rıfat, evinde çıkan yangın sonrası kendini suçladı ve yıkıcı bir haberle karşılaştı. Ortadan kaybolduğunda, onu kimin bulacağı ise kafaları karıştırdı.

Seyfettin, Mevsim'i unutmak için Hafıza Kuyusu'nun yakınlarına geldi. Ancak Mevsim, onu vazgeçirebilecek miydi?

Adile, Hüseyin'le birlikte kızları Fidan'ı rehabilitasyon merkezinden alarak eve getirdi. Fidan'ın eski sağlığına kavuşup kavuşmayacağı belirsizdi.

Bu gelişmeden sonra Fidan başta olmak üzere dizideki bazı karakterlerin projeye veda edeceği iddia ediliyor.