Bahar dizisinde matem havası gibi veda; Başrol değişti, yeni oyuncu seçildi! Finale 1 kala...

Demet Evgar'ın başrolünde olduğu "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi, Kavak Yelleri ile hafızalara kazınan oyuncu Pelin Karahan'ı konuk ediyor. Yeni bölümde, Timur'un Rengin için duyduğu endişeyi gören Bahar'ın, kocasına hesap sorması izleyicilerde büyük bir merak uyandırdı. Bu kritik anın yaşandığı sırada, Rengin ve Timur'un sarıldığı anda odaya giren kişinin kim olduğu ise akıllarda soru işareti bıraktı. Haziran ayında sezon finali yapacak dizinin akıbeti merak ediliyor. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 12 Nisan 2024, 12:10 Güncelleme 14 Nisan 2024, 10:44
Bahar dizisinde matem havası gibi veda; Başrol değişti, yeni oyuncu seçildi! Finale 1 kala...

İÇİNDEKİLER

Son bölümde yaşananların ardından Bahar, kocası Timur'a karşı farklı duygular beslemeye başlamıştı. 9. bölüm fragmanında, karısına karşı duyguları değişmeye başlayan Timur'un, Rengin ve Bahar arasında bir tercih yapmak zorunda kalacağına dair ipuçları veriliyor. Hastanenin balosunda yaşanan Evren ve Bahar'ın dansı ise yeni bölüme dair heyecanı arttırıyor.

YENİ OYUNCU KATILIYOR

Bayram tatili nedeniyle bir haftalık ara veren dizi, önümüzdeki salı günü ekrana gelecek yeni bölümünde birbirinden değişik olaylara imza atacak.

MF Yapım'ın öncülüğünde gerçekleştirilen bu renkli proje, güçlü oyunculuk performanslarının yanı sıra konuk oyuncularıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu ve Ayça Üzüm'ün kalemiyle hayat bulan diziye, uzun bir aradan sonra sürpriz bir konuk katılacak.

Pelin Karahan'ın 2 bölüm boyunca dizide yer alacağı duyuruldu. Başarılı oyuncu, dizide bir böbrek nakli geçiren Sevda karakterine hayat verecek.

BAHAR İÇİN SEZON FİNALİ TARİHİ

Haziran ayında sezon finali yapması planlandığı açıklandı.

BAHAR'IN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

16 Nisan'da izleyicilerle buluşacak olan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi, yine merak uyandıran bir bölümle ekrana gelecek. Yeni bölüm tanıtımında, Peran Vakfı Bağış Gecesi'nde hastanedeki karakterlerin bir araya geldiği görülüyor.

Bahar'ın sahneye çıkarak Nil Karaibrahimgil'in şarkısını seslendirmesi ise büyük heyecan yarattı.

Rengin'in hayata geri dönmesiyle birlikte, Timur'un Bahar ve kendisiyle ilgili önemli gerçekleri açıklaması gerektiği vurgulanıyor.

Ancak Timur, bu durum karşısında çaresiz bir şekilde köşeye sıkışıyor. Bağış gecesinde Timur'un, Bahar'ı herkesin gözü önünde öpmeye yönelik adımı ise izleyiciler arasında şok etkisi yaratıyor.

"Hepimizin kendimize vereceğimiz en büyük ödül, kendimizi hatırlamak..." sloganıyla bölüm öne çıkıyor.