Başrole yeni isim seçildi! Kızılcık Şerbeti'nde öfke tohumları saçacak veda; 3 ayrılık kararıyla acı son...

Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar izleyicileri merakta bıraktı. Görkem'in tavırları evde büyük bir tartışmaya yol açarken, Umut'un menajeriyle karısının başörtülü olmasının gizlenmesi konusunda anlaştığını duyan Nursema ise büyük bir yıkıma uğradı. Peki, Kızılcık Şerbeti 59. bölümde neler olacak? İşte son gelişmeler ve detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi 15 Nisan 2024, 10:22 Güncelleme 15 Nisan 2024, 10:22
Başrole yeni isim seçildi! Kızılcık Şerbeti’nde öfke tohumları saçacak veda; 3 ayrılık kararıyla acı son...

İÇİNDEKİLER

Kızılcık Şerbeti dizisi, son bölümüyle yine tartışmalara neden olan sahnelerle seyircinin karşısına çıktı ve izleyiciler büyük bir şok yaşadı. Dizinin başrollerinde Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Kaan Taşaner gibi isimlerin yer aldığı bilinirken, diziyle ilgili gelen son haber izleyicileri derinden etkiledi.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kızılcık Şerbeti dizimizin yeni bölümünde Ünal Konağı'nda hüküm sürmeye başlayan Görkem'in hayatı istediği gibi şekillenmeye devam edecek. Ancak saltanatının da kısa süreceği iddia ediliyor.

Çünkü Ömer'le bir konuşmasında birlikte yaşadıkları gece ortaya çıkacak. Ayrıca, Giray ve Doğa'nın uyumu ve Doğa'nın mutluluğu bizleri etkilerken, yakında büyük bir aşk ve büyük bir uyum bizlerle olacak.

Bu durum, Fatih'in evli olmasına rağmen büyük tepkisine neden olması bekleniyor. Başka bir iddiaya göre de Abdullah, Pembe ve Alev arasında yaşananlara dair ipuçları yakalamaya başlayacak ve bu ipuçları sayesinde Alev'in gerçekleri ortaya çıkacak.

Alev, Abdullah'a bir şans vermek istemese de, Abdullah bu defa Pembe'yi hayatından tamamen çıkaracaktır. Çimen'in başına gelenler ise onu büyük bir mutsuzluğa itecektir. Kıvılcım, tüm olanlara rağmen Çimen'in arkasında durmaya devam edecek.


ÇİMEN DİZİDEN Mİ AYRILACAK?

Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen'in gelen tepkiler sonrası diziden ayrılacağı iddiaları da sosyal medyada konuşuluyor. İlerleyen bölümlerde dizinin akıbeti anlaşılacak.

YENİ OYUNCU KATILDI

'Kızılcık Şerbeti' dizisinin 58'inci bölümü izleyiciyle buluştu. Diziye oyuncu Hatice Deniz konuk oldu.

Deniz dizide Sevilay'ın (Özlem Çakar Yalçınkaya) kızı Begüm rolüne hayat verecek.

3 İSİM VEDA ETTİ

Settar Tanrıöğenden sonra 2 isim daha diziye veda etti.

Kızılcık Şerbeti'nde Ertuğrul ve Mihri diziden ayrıldı. Kayra Şenocak'ın Ertuğrul karakteri ve Gizem Yanık'ın Mihri karakteriyle serüvenlerine son vermesi, izleyicileri derinden etkiledi.