1 değil 3 başrolden ayrılık kararı; Yeni oyuncu... Kızılcık Şerbeti Çimen'in yerine o ismi seçtiler!

Kızılcık Şerbeti dizisi, son bölümüyle yine tepki çeken sahnelerle seyircinin karşısına çıkarken, izleyiciler gelen kararla büyük bir şok yaşadılar. Başrollerinde Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Kaan Taşaner gibi usta isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinden gelen haber, izleyicilerin moralini bozdu.

Giriş Tarihi 10 Nisan 2024, 12:09 Güncelleme 10 Nisan 2024, 12:09
1 değil 3 başrolden ayrılık kararı; Yeni oyuncu... Kızılcık Şerbeti Çimen’in yerine o ismi seçtiler!

İÇİNDEKİLER

Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde, Görkem'in başını açması konusu evde büyük bir tartışmaya sebep olurken, Umut'un menajeriyle karısının başörtülü olmasının gizlenmesi konusunda anlaştığını öğrenen Nursema adeta yıkıldı! Nursema ve Umut'un boşanıp boşanmayacağı ise merak konusu haline geldi. Gelişmelerin ardı arkası kesilmezken, dizinin yeni bölümüne dair ipuçları geldi. Öte yandan, diziden bir oyuncunun ayrılacağı iddiaları da gelmeye başladı. İşte merak edilenler ve gelişmeler haberimizde...

1 HAFTA YAYINLANMAYACAK

Dizinin hayranları, 59. Bölümü beklenirken, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle bir sonraki haftaya ertelenmiş durumda. Eğer bir aksilik çıkmazsa, Kızılcık Şerbeti'nin 59. Bölümü 19 Nisan Cuma akşamı seyircinin karşısına çıkacak.

SEZON FİNALİ TARİHİ BELLİ OLDU

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç, Nişantaşı'nda görüntülendi. Oyuncu, "Son dokuz bölüm kaldı çekmediğimiz, sonrası sezon finali yapacağız. Ondan sonra tatile çıkacağız. Setlerde iki sezon süren işlerde genelde uyumsuzluk oluyor diyorlar ama biz aile gibiyiz. Keyifli çalışıyoruz" dedi.

NELER YAŞANDI?

Görkem'in beklenmedik bir şekilde değişmesiyle şaşkına dönen Pembe, ne yapacağını bilemez bir halde. Fatih ile evlenmek için büyük çaba sarf eden Görkem'in ani değişimi, Pembe'nin dengesini alt üst eder. Durumu idare etmeye çalışsa da, Pembe kısa sürede sessiz kalamaz ve sesini yükseltmek zorunda kalır.

Çimen'in Görkem'in düğününe katılmaması, babası Kayhan'ı derinden rahatsız eder. Kayhan, bu konunun peşini bırakmayacak ve yaşananları aydınlatmak için çaba gösterecektir.

Ömer ve Kıvılcım'ın aynı evde yaşamaya başlaması ikilinin mutluluğunu arttırırken, birlikte bazı sorunları da beraberinde getirir. Nilay'ın ısrarları sonucunda Giray, DNA testi yaptırmaya karar verir.

Umut ve Nursema, evliliklerini kurtarmaya çalışırken her geçen gün daha da zorlanır. Pembe'yi suçlamayan ve onun masum olduğunu kanıtlamaya çalışan Alev, büyük bir önem verir ve bu konuyu aydınlatmak için elinden geleni yapar. En büyük yardım eli, Alev'e hiç beklemediği bir anda sürpriz bir şekilde uzanır.

ÇİMEN DİZİDEN Mİ AYRILACAK?

Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen'in gelen tepkiler sonrası diziden ayrılacağı iddiaları da sosyal medyada konuşuluyor. İlerleyen bölümlerde dizinin akıbeti anlaşılacak.

YENİ OYUNCU KATILDI

'Kızılcık Şerbeti' dizisinin 58'inci bölümü izleyiciyle buluştu. Diziye oyuncu Hatice Deniz konuk oldu.

Deniz dizide Sevilay'ın (Özlem Çakar Yalçınkaya) kızı Begüm rolüne hayat verecek.

3 İSİM VEDA ETTİ

Settar Tanrıöğenden sonra 2 isim daha diziye veda etti.

Kızılcık Şerbeti'nde Ertuğrul ve Mihri diziden ayrıldı. Kayra Şenocak'ın Ertuğrul karakteri ve Gizem Yanık'ın Mihri karakteriyle serüvenlerine son vermesi, izleyicileri derinden etkiledi.