"Öz babam da olsa gereği yapılacak" Teşkilat 103. bölüm fragmanı buz kestirecek

Teşkilat dizisinin sadık izleyicileri, heyecan dolu bir haftanın ardından yeni bölüm fragmanı için araştırmalara başladılar. Ömer ve ekibinin Kambur'u köşeye sıkıştırmak için harekete geçmesiyle başlayan gerilim dolu olaylar, izleyicilerin merakını daha da artırdı.

Giriş Tarihi 09 Nisan 2024, 10:16 Güncelleme 09 Nisan 2024, 10:18
Öz babam da olsa gereği yapılacak Teşkilat 103. bölüm fragmanı buz kestirecek

İÇİNDEKİLER

Teşkilat dizisi, izleyicilerini heyecan dolu anlara sürüklemeye devam ediyor. Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer, Sarp Levendoğlu gibi usta isimlerin yer aldığı kadrosuyla büyük beğeni toplayan dizi, son bölümüyle ekran başındakileri adeta nefeslerini tutmaya sevk etti. İşte Teşiklat dizisi 103. bölümde olacaklar...

TEŞKİLAT 102. BÖLÜM İZLE

Dizinin son bölümünü https://www.trt1.com.tr/diziler/teskilat adresinden izleyebilirsiniz.

TEŞKİLAT 103 BÖLÜM NE ZAMAN?

Yapımcılığını Timur Savcı & Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burak Arlıel'in oturduğu ve senaryosunu Teşkilat Yazı Grubu'nun kaleme aldığı Teşkilat dizisinin yeni bölümü 14 Nisan Pazar günü yayınlanacak.

TEŞKİLAT 103. BÖLÜM FRAGMANI

Teşkilat dizisinin 103. bölüm fragmanı yayınlandı ve yeni bölümün 14 Nisan Pazar günü TRT1'de izleyicilerle buluşacağı duyuruldu. Fragmanda, Ömer'in Çetin ve Kambur'un büyük bir eylem hazırlığında olduğunu belirttiği ve Erdemsoy'un ihanetinin belgelendiği vurgulanmış. Ömer'in "Çetin'i indireceğim. Ülkemize ihanet eden öz babam da olsa gereği yapılacak" şeklindeki sözleri de dikkat çekiyor. Yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor.

TEŞKİLAT SON BÖLÜM ÖZETİ

Ömer, Kambur'un oyunu ile çıkmaza girer. Durumunu ekip arkadaşlarından saklamaya çalışan Ömer, üstleriyle birlikte bir çözüm yolu aramaya koyulur. Düşman tarafındaki çatırdamalardan faydalanan Ömer ve ekibi, Kambur'u köşeye sıkıştırmak için harekete geçer.

Neslihan'ın Ömer'e olan zaafının farkında olan Çetin, Ömer'e karşı eskisi gibi açık hamlelerde bulunamaz. Ömer, durumu gittikçe ciddileşmesine rağmen düşmanı yenmeye kararlıdır.