Yargı dizisinde buz kestirecek başrol değişikliği kararı; Eren diziden ayrıldı yerine de...

Yargı'nın 89. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Tuğçe'nin hayatının tehlikede olduğu ortaya çıkıyor. Karakteri tanınmaz hale getiren kişiler, artık onu sessizce susturmanın ötesine geçip, onu öldürmek istiyorlar. Ancak, Tuğçe'nin sessiz kalmayıp konuşma ihtimali, durumu daha da karmaşık hale getiriyor. Dizide, karakterler arasında yaşanan ayrılık haberi ise izleyiciler arasında büyük bir merakla karşılandı. Hangi karakterler arasında gerçekleştiği ve dizide nasıl bir boşluk yaratacağı ise merak konusu oldu.

Giriş Tarihi 04 Nisan 2024, 13:24 Güncelleme 05 Nisan 2024, 07:13
Yargı dizisinde buz kestirecek başrol değişikliği kararı; Eren diziden ayrıldı yerine de...

İÇİNDEKİLER

Yargı dizisi, son bölümünde şok edici olaylarla gündeme geldi. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat, Uğur Aslan, Arda Anarat, Alican Yücesoy ve Defne Kayalar gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi, her geçen hafta yeni bir sürprizle seyirciyi şaşırtmaya devam ediyor.

"Yargı", 14 Nisan Pazar akşamı 89. bölümüyle izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin son fragmanında, Tuğçe'ye yapılan saldırının ardından adalet arayışı içindeki Eren'in verdiği mücadele dikkat çekiyor.


Tuğçe'yi tanınmaz hale getirenlerin peşine düşen Eren, adaleti kendi yöntemleriyle sağlamaya kararlı. Ancak Tuğçe'nin saldırganları, onun konuşma ihtimaline karşı öldürmek istiyor.

EREN ÖLECEK Mİ?

Hastanede yaşam mücadelesi veren Tuğçe'nin yanında, Eren savaşını sürdürüyor. Fragmanda, Eren'in saldırganlarla yüzleşmesi ve tansiyonun giderek yükseldiği anlar nefes kesiyor. İki tarafın da silah çekmesiyle, Eren'in vurulup vurulmadığı merak konusu haline geliyor.

Bu gelişmeler kapsamında Eren karakterine hayat veren Uğur Aslan'ın diziden ayrılacağı iddiaları yayılmaya başladı. Gelişmeler yeni bölümle birlikte netlik kazanacak.

88. Bölümde Neler Yaşanmıştı?

"Ilgaz ve ekip, Tuğçe'nin olay yerini bulurken, bulacakları deliller ve öğrenecekleri bilgiler onları beklenmedik yerlere sürüklemiştir. Cinayet bürosunun tüm birimleri, bu olayın peşindedir.

Ancak ona yardım edecek, beklenmedik bir kapı açılır. İsimsiz saldırganların, Eren için somut bir tehdide dönüşmesi an meselesidir.

Ceylin ve Yekta, Tuğçe'nin soruşturmasına katılmak ve emniyetten bağımsız kaynaklar bulmak istemektedir.

Bu sırada Yekta, İclal'in nefretinin kaynağını öğrenmek ve yüzleşmek zorundadır; bu durum hem İclal hem de kendisi için sürpriz sonuçlar doğuracaktır."