Kızılcık Şerbeti Görkem'in yerine o isim geçecek! 4 başrol diziden ayrıldı, acil final kararı...

Kızılcık Şerbeti'nin 58. bölümünde ortaya çıkan sürpriz gelişme, dizinin hayranlarını şaşırtırken, karakterler arasındaki ilişkilerde önemli bir dönemeç yaşanacak. Nursema'nın evi terk etmesi, izleyicilerde büyük bir şok etkisi yarattı. Fragmanın başında yer alan sahnelerde, Nursema'nın bir gerçeği öğrendiği ve bu gerçekle yüzleşerek evi terk etme kararı aldığı görülüyor. Öte yandan Görkem'in gerçek yüzünün açığa çıkması üzerine olaylar daha da farklı bir hal alacak. Görkem karakterinin sonu olacak gelişmeler haberimizde...

Giriş Tarihi 04 Nisan 2024, 07:02 Güncelleme 04 Nisan 2024, 17:43
Kızılcık Şerbeti Görkem’in yerine o isim geçecek! 4 başrol diziden ayrıldı, acil final kararı...

İÇİNDEKİLER

Kızılcık Şerbeti'nin 58. bölümüne dair yeni fragman, izleyicileri büyük bir merak içinde bıraktı. Fragmanda öne çıkan Pembe'nin çarpıcı sözleri, dizi tutkunlarını adeta ekranlara kilitlemeyi başardı. Pembe'nin "İki günde dut yemiş bülbüle çeviririm onu…" şeklindeki sözleri, fragmana damgasını vurdu. Peki, yeni bölümde neler olacak? Diziden ayrılan isimler kimler? İşte konu hakkında merak edilenler...

FİNAL YAPACAĞI TARİH BELLİ OLDU

"Kızılcık Şerbeti" sezon finaline doğru yaklaşıyor. Yeni bir değişiklik olmazsa dizi 7 Haziran'da sezon finali yapacak.

NURSEMA EVİ TERK EDİYOR

Kızılcık Şerbeti'nin yeni fragmanı, izleyicileri şaşırtacak gelişmelere ev sahipliği yapıyor. 58. bölüm 2. fragmanda, karakterler arasında yaşanan gerilim ve sırların ortaya çıkmasıyla dengeler alt üst oluyor.

Fragmanda, Umut'un müzisyenlik yaptığı mekan ile evli olduğunu bilmemesi konusunda anlaştığı ortaya çıkıyor. Ancak, bu sır Nursema tarafından öğrenildiğinde işler karışıyor. Umut'un bu sırrı saklamasına dayanamayan Nursema, evi terk etme kararı alıyor.

Nursema'nın evi terk etmesiyle birlikte dizinin ilerleyen bölümlerinde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Umut'un sırlarla dolu geçmişi ve Nursema'nın aldığı bu radikal karar, izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

PEMBE'NİN ŞAŞKINLIĞI: GÖRKEM'İN DEĞİŞEN TAVRI

Kızılcık Şerbeti'nin 58. Bölümünde; Fatih ile evlenmesi için çok uğraştığı Görkem'in bir anda değişmesiyle çok şaşıran Pembe, ne yapacağını bilemez. Ömer ve Kıvılcım'ın aynı evde yaşamaya başlaması ikiliyi çok mutlu ederken, bir takım sorunları da birlikte getirecektir.

Fatih ile evlenmesi için çok uğraştığı Görkem'in bir anda değişmesiyle çok şaşıran Pembe, ne yapacağını bilemez. Bir süre durumu idare etmeye çalışsa da kısa sürede sesini yükseltmek zorunda kalacaktır.

Çimen'in, Görkem'in düğününe gelmemiş olması babası olarak Kayhan'ı çok rahatsız etmiştir, bu konunun peşini bırakmayacaktır.

Ömer ve Kıvılcım'ın aynı evde yaşamaya başlaması ikiliyi çok mutlu ederken, bir takım sorunları da birlikte getirecektir.

Nilay'ın ısrarlarından vazgeçmemesi sonucunda Giray DNA testi yaptırmaya karar verir.

Umut ve Nursema evliliklerini kurtarmaya çalışmakta, ancak her geçen gün işleri daha da zorlaşmaktadır.

Pembe'yi itmediğini ve dolayısıyla masum olduğunu kanıtlamak Alev için çok önemlidir, bu konuyu açıklığa çıkarmak için uğraşacaktır. Ona en büyük yardım elini uzatacak kişi sürpriz bir şekilde hiç beklemediği bir anda karşısına çıkacaktır.

GÖRKEM'İN DİZİDEN AYRILACAĞI İDDİALARI

Kızılcık Şerbeti dizisinin izleyicileri, beklenmedik bir sürprizle karşı karşıya! İddialara göre, Görkem ve Ömer'in eski ilişkisi gün yüzüne çıkacak ve bu haberi aldıktan sonra Fatih'in tepkisinin ne olacağı merak konusu oldu.

Şimdi ise dizi takipçilerinin kafasındaki soru, Fatih'in bu habere nasıl tepki vereceği ve Görkem karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı.

Fatih'in, Görkem ve Ömer arasındaki geçmiş ilişkisini öğrendikten sonra çılgına döneceği iddiaları ekranlardaki izleyiciler arasında hızla yayılıyor.

Eğer bu iddialar doğruysa, Fatih'in Görkem'i terk etmesiyle Görkem karakteri diziden ayrılmış olacak.

Öte yandan, Fatih Doğa'nın peşinden koşmaya devam edecek. Görkem devri kapanıp yerine yeniden Doğa geçecek...

3 İSİM VEDA ETTİ

Settar Tanrıöğenden sonra 2 isim daha diziye veda etti.

Kızılcık Şerbeti'nde Ertuğrul ve Mihri diziden ayrıldı. Kayra Şenocak'ın Ertuğrul karakteri ve Gizem Yanık'ın Mihri karakteriyle serüvenlerine son vermesi, izleyicileri derinden etkiledi.