2 yöntemle cayır cayır kilo verdi: Merve Oflaz'a 4 kilo verdiren diyet!

35 yaşındaki güzel oyuncu Merve Oflaz 4 yıl önce verdiği röportajda pandemi döneminde aldığı kiloları nasıl verdiğini anlatmıştı. Oflaz, sağlıklı ve dengeli beslenmenin fit kalmanın en önemli unsurlarından biri olduğunu vurgulamıştı. Özellikle protein, karbonhidrat, yağ ve lif bakımından zengin besinleri dengeli bir şekilde tüketmek büyük önem taşıdığının altını çizmişti.

Giriş Tarihi 04 Nisan 2024, 09:44 Güncelleme 04 Nisan 2024, 09:44
2 yöntemle cayır cayır kilo verdi: Merve Oflaz’a 4 kilo verdiren diyet!

İÇİNDEKİLER

Ekranların parlayan yüzü Merve Oflaz fit ve sağlıklı görünümüyle her zaman dikkat çekiyor. Peki, bu fit ve sağlıklı görünümün sırrı nedir? Güzel oyuncu bundan 4 yıl önce verdiği röportajda uzun yıllar sonra fit kalmanın altında yatan sırları paylaştı. Güzel oyuncu su tüketiminin de sağlıklı bir yaşam için olmazsa olmazlardan olduğunu belirtiyor. İşte sağlıklı beslenme alışkanlıkları ve düzenli egzersizin birleşimiyle elde ettiği bu başarının detayları!

"4 KİLO ALDIM"

Merve Oflaz, "Kış boyu kendimi sıkıntıdan yemeğe verdim. Sporu tamamen bırakmasam da motive olamadım. Sonuç olarak 4 kilo aldım.

Ama yeniden forma girmek için antrenmanlara başladım ve kendime özel bir diyet programı uyguladım" diye konuştu.

Merve Oflaz "Formunuzu nasıl koruyorsunuz?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Beslenmede denge çok önemli benim için. Hafta sonları biraz daha dikkat etmeden beslendiğimde, hafta içi çok fazla dikkat ediyorum.

Ekmek, tatlı tüketmiyorum. Hamur işine düşkün değilim, protein olarak çoğu zaman balık eti tüketiyorum.

Güzel oyuncu "Tartıda fark gördüğünde uyguladığın acil önlem planın var mı?" sorusuna şu şekilde cevap verdi:

"Evet, hemen öğün sayımı ikiye indiriyorum. İlk öğünü 13.00'te, ikinci öğünü 17.00'de yiyorum. Hemen fark ediyor.

Sabah kalkınca, hemen hemen her gün stretching yapıyorum. Bazen bu egzersiz yogaya da dönebiliyor. Eğer bir önceki günüm işte ağır geçmediyse devam ettiriyorum.

Haftada iki gün spora gidiyorum. Kick boks ve fonksiyonel egzersiz çalışıyorum. Bazen pilates yapıyorum, onun haricinde pole dance'a başladım."