Kızılcık Şerbeti'nde ölüm sahnesi ifşa oldu! O çekim hatası ayrılığı ele verdi: Doğa ve Görkem...

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin son bölümünde yaşanan trajik olay, izleyicileri şoke etmişti. Ünal Ailesi beklenmedik bir felaketle altüst oldu. Ancak bu dramatik olayın etkisi henüz sona ermemiş gibi görünüyor. Yayınlanan yeni fragman, karşılaşılacak büyük bir olayın izlerini taşıyor ve izleyicileri gelecek bölüm için heyecanlandırıyor. Öte yandan yapılan çekim hatası da gündeme geldi. Ölüm sahnesinin ifşa olması seyircilerin dikkatini çekti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 02 Nisan 2024, 19:08 Güncelleme 02 Nisan 2024, 19:08
Kızılcık Şerbeti’nde ölüm sahnesi ifşa oldu! O çekim hatası ayrılığı ele verdi: Doğa ve Görkem...

İÇİNDEKİLER

Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı gibi oyuncuların yer aldığı dizi, seyirciyi her defasında şaşırtmayı başarıyor.

Son bölümlerde yaşananlar ise izleyicileri adeta şoktan şoka soktu.

GELECEK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin hayranları, önlerindeki bölümlerde karakterlerin karşılaşacakları olumsuz gelişmelerle dolu bir yolculuğa çıkacaklarını öngörüyor.

Özellikle Fatih ve Doğa arasındaki ilişkinin nasıl evrileceği merak konusu olurken, diziye dair tansiyonun artacağına dair kesin bir inanç var.

Yeni bölümde, Ünal Ailesi'nin beklenmedik bir şok yaşayacağı ve ne yapacaklarını bilemeyecekleri bir duruma sürüklenecekleri belirtiliyor. Görkem'in gerçek yüzünün ortaya çıkması, gecikse de seyircileri memnun edecek bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Pembe ise büyük bir sorunla karşı karşıya gelecek çünkü Doğa'ya karşı işlediği kötülüklerin hesabını verecek.

Doğa, Giray ile geçtiğimiz bölümde tanışmış ve bu tanışma başlangıçta olumsuz olsa da Giray'ın hatasını telafi etmesiyle birlikte ilişkileri düzelmeye başlamıştı. Ancak yeni bölümde Doğa'nın Giray ile olan ilişkisinin devam edeceği ve Fatih'in bu durumu öğrenip Doğa'dan hesap soracağı öngörülüyor. Bu durumda Giray ile Fatih arasında gerilim dolu anlar yaşanması bekleniyor.

Dizideki aşk üçgenleri de bitmek bilmiyor. Şimdi Nursema, Rüzgar ve Umut arasında bir aşk üçgeni gelişti. Rüzgar'ın beklenmedik şekilde duygularını açığa çıkarması ve Umut'un bunu duymasıyla birlikte yeni bölümde Umut'un Rüzgar'ı tehdit edeceği ve bu tehditlerin ilişkilerine zarar vereceği öngörülüyor. Bu süreçte Nursema ile Umut arasındaki ilişkinin zorlanması ve belki de Nursema'nın sonsuza kadar kaybedilmesi bekleniyor.

ÇEKİM HATASI GÜNDEM OLDU

Ancak bu kez, dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan bir çekim hatasıyla gündeme geldi.

Kıvılcım ve Ömer'in araba sahnesindeki arka koltuktaki kemerlerin sürekli olarak yer değiştirmesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Seyirciler, sahne boyunca kemerlerin sürekli şekilden şekle girmesini çekim hatası olarak yorumladı ve bu durum hızla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bu durumda ölecek kişinin Kıvılcım olduğu düşünüldü.