3 yıl sonra aynı diziyle buluştular! EDHO'nun yıldızları geri dönüyor!

Atv ekranlarının unutulmaz dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın (EDHO) sevilen ikilisi Kenan Çoban ve Savaş Özdemir, üç yıl aradan sonra yeni bir projede bir araya geliyor. İkili, TRT 1'in merakla beklenen dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı'nda izleyicilerle buluşacak. EDHO'da Hızır Çakırbeyli ve İlyas Çakırbeyli karakterlerine hayat veren Kenan Çoban ve Savaş Özdemir, bu kez bambaşka rollerle karşımıza çıkacak.

Giriş Tarihi 22 Şubat 2024, 10:51 Güncelleme 22 Şubat 2024, 10:51
3 yıl sonra aynı diziyle buluştular! EDHO’nun yıldızları geri dönüyor!

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin iki yıldızı üç yılın ardından ilk kez aynı projede rol alacak. EDHO'da Fahri Baba karakterini canlandıran Kenan Çoban ve Tipi karakterine hayat veren Savaş Özdemir TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Fatih Sultan Mehmet'in hayatına odaklanacak olan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde buluşacak.

3 YIL SONRA BİR İLK

Kenan Çoban, EDHO'daki Fahri Baba karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Savaş Özdemir ise Tipi karakteriyle dikkat çekmişti.

Şimdi ise bu iki yetenekli oyuncu Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde tarihi karakterlere hayat verecek. Çoban ve Özdemir'in hangi karakterleri canlandıracağı ve dizideki rolleri büyük bir merak konusu.

MEHMED: FETİHLER SULTANI DİZİSİNİN KONUSU

27 Şubat Salı günü yayınlanacak dizi Fatih Sultan Mehmet'in çocukluğundan başlayarak İstanbul'un fethine kadar olan süreci ve sonrasındaki fetihlerini detaylı bir şekilde işleyecek.

Dizi Fatih Sultan Mehmet'in stratejik zekâsını, liderlik yeteneklerini ve dönemin sosyo-politik yapısını detaylı bir şekilde ele alacak.

Kenan Çoban ve Savaş Özdemir'in yeniden bir arada olması, dizinin heyecanını iki katına çıkarıyor.