EDHO'nun yıldızından hayranlarını sevince boğacak karar! O ismi ekranlarda yine görmeye hazır olun

Olgun Şimşek, izleyicileri heyecanlandıran yeni bir proje ile ekranlara dönüyor. Kimsesiz Yaşar karakterine hayat verdiği dizideki etkileyici performansı izleyiciler tarafından uzun süre unutulmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Kimsesiz Yaşar karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu yakın zamanda "Terzi" dizisiyle de izleyicilerle buluşmuştu. Şimdi ise hayranlarını merak içinde bırakan bir dizi projesiyle geri dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Giriş Tarihi 18 Kasım 2023, 08:50 Güncelleme 18 Kasım 2023, 08:50
EDHO’nun yıldızından hayranlarını sevince boğacak karar! O ismi ekranlarda yine görmeye hazır olun

İÇİNDEKİLER

Bir dönem EDHO'da da rol alan Olgun Şimşek'in heyecanla beklenen yeni dizi projesi, TRT1'in büyük bir beklentiyle hazırlandığı "Kara Ağaç" dizisi oldu. Usta oyuncu, bu proje için kısa bir süre içinde sete çıkacak. Dizinin hazırlıkları ilk olarak "Toprak Ana" adıyla başlamıştı, ancak daha sonra bir dizi değişiklik yaşandı.

SÜRPRİZ PROJE

Ünlü isim Kara Ağaç için kamera önüne geçecek. Geçtiğimiz yıllarda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Terzi dizileriyle büyük beğeni toplayan usta oyuncu Olgun Şimşek, yeni dizi projesiyle seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kara Ağaç dizisi bir toprak hikayesini izleyicilere sunacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ufuk Hakan Eren oturacak.

Projenin cast çalışmaları hala devam ederken Motto Yapım imzalı dizide Olgun Şimşek, Celal Ağa karakterine hayat verecek.

ÇEKİM YERİ DEĞİŞTİ

Dizinin çekim yeri başlangıçta Adana olarak planlanmıştı. Ancak daha sonra bir değişiklik yaşandı. Dizinin çekim yeri hikayenin geçtiği dönemi ve atmosferi daha iyi yansıtabilmek adına Kapadokya'ya alındı.

ÇEKİMLER NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kara Ağaç dizisinin çekimleri planlamalara göre aralık sonu veya ocak başında başlaması bekleniyor.