Masterchef'ten bile isteye elenen Metin gerçeği açıkladı "Ben onurlu bir neslin torunuyum" Burak Kaya dayanamadı "Kızdım sana..."

Masterchef'te önceki akşam yaşanan eleme bir anda hem yarışmayı hem de sosyal medyayı karıştırdı... Masterchef'in son şampiyonu Metin Yavuz, Masterchef All-Star sezonuna veda etti ve izleyici büyük bir şaşkınlık yaşadı. Son dörde Tanya Kilitkayalı ile kendi tabağını karıştırdığı için giden, son ikiye de Tanya ile kaldığı için bile isteye elendiği iddia edilen Metin Yavuz, Instagram hesabından açıklama yaptı. Yavuz'un bu açıklaması sonrası eski Masterchef yarışmacılarından Burak Kaya kendini tutamadı.

Giriş Tarihi 31 Ekim 2023, 09:45 Güncelleme 31 Ekim 2023, 09:45
Masterchef’ten bile isteye elenen Metin gerçeği açıkladı Ben onurlu bir neslin torunuyum Burak Kaya dayanamadı Kızdım sana...

İÇİNDEKİLER

Masterchef'ten bile isteye elenen Metin gerçeği açıkladı "Ben onurlu bir neslin torunuyum" Burak Kaya dayanamadı "Kızdım sana..."... Bu sezon ilk kez All-Star formatında yayınlanan Masterchef'e son olarak veda eden isim, son sezonun şampiyonu Metin Yavuz oldu. Metin Yavuz'un elenmesi büyük bir şok etkisi yaratırken, bilerek elendiği iddiası bir anda sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşerken Yavuz'dan flaş bir açıklama geldi. İşte haberin detayları...

Geçtiğimiz hafta eleme potasında yer alan Tahsin, Esra, Tanya, Barbaros ve Metin arasında mücadele gerçekleşti.

Metin ve Tanya'nın tabaklarının karışmasının ardından iki isim de son tura kaldı.

Mavi Takım'da yarışan Metin Yavuz yarışmaya veda eden isim oldu. Yavuz'un elenmesinin ardından sosyal medyada adeta yorum yağdı.

Yarışmadan adeta kendi isteğiyle elenen Metin'den açıklama geldi.

"ONURLU BİR NESLİN TORUNUYUM"

Instagram hesabından paylaşım yapan başarılı isim "Çok sevdiğim MasterChef ekibine bu gece itibari ile veda ettim, MasterChef ailesinin bir üyesi olmak benim için gurur verici sevgiler… Ben onurlu bir neslin torunuyum Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun." dedi.

Eski sezon yarışmacılarından olan Burak Kaya paylaşıma kayıtsız kalamadı.

Kaya "Uyuyamadım!! Üzüldüm ve kızdım sana!! Sen şampiyon olacaktın!!Adamlığın şampiyonu oldun" yorumunu yaptı.

METİN YAVUZ KİMDİR?

Yavuz Bolu Mengenli'dir. 25 yaşında olan MasterChef Metin 2014 yılından bu yana aşçılıkla uğraşıyor. Ulusal Genç Şefler yarışmasını birincilikle tamamladı. Yavuz'un babası ve dedesi de aşçılıkla uğraşmıştır.

Şampiyonluğu ardından Kavurmacı Efe Kemal adlı restoranı açmıştır. Başarılı isim Yavuz, 26 Ağustos 2023 tarihinde Ecem Eseler ile nikah masasına oturdu.