Olmaz denilen oldu: Aşk-ı Memnu hayranlarını deliye döndürecek kare geldi! Yerine geçmeye hazırlanıyor

Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu 2008-2010 yılları arasında milyonlarca kişi tarafından büyük bir heyecanla izlenmişti. Behlül, Bihter ve Adnan Bey gibi karakterler, izleyicilerin kalbinde özel bir yer edinmişti. Şimdi ise Aşk-ı Memnu sinema perdesinde yeni bir solukla hayat buluyor. Yapımcılar uzun bir bekleyişin ardından Aşk-ı Memnu filminin resmi tanıtımını yayınladı.

Giriş Tarihi 30 Ekim 2023, 09:02 Güncelleme 30 Ekim 2023, 09:02
Olmaz denilen oldu: Aşk-ı Memnu hayranlarını deliye döndürecek kare geldi! Yerine geçmeye hazırlanıyor

İÇİNDEKİLER

Aşk-ı Memnu dikkat çeken hikayesiyle bu kez sinema perdesine taşınıyor. Bu kez başrollerde, usta oyuncular Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum yer alıyor. Bihter karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah, Behlül karakterini ise Boran Kuzum canlandırıyor. Ayrıca Osman Sonant Adnan Bey'i, Hande Ataizi Firdevs Hanım'ı, Helin Kandemir Nihal'i, Nezaket Erden Peyker'i ve Ebru Özkan da Matmazel'i canlandırıyor.

TARİH BELLİ OLDU

Uzun süredir merakla beklenen "Aşk-ı Memnu" filminin yayın tarihi nihayet belli oldu. 16 Kasım 2023 tarihinde Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak olan bu film 1920'li yıllarda geçen unutulmaz bir aşk hikayesini anlatacak.

Filmin hikayesi Firdevs Hanım'ın küçük kızı Bihter'in hayatına odaklanıyor. Bihter, annesinin hataları ve toplumun acımasız bakışları nedeniyle gölgelenmiş bir hayat sürmektedir. Ancak yaşadığı bu karanlık gölge, onun hayatının dönüm noktası olur.

Zengin iş adamı Adnan Bey'in evlilik teklifi, Bihter'in annesinin baskısından ve gölgesinden kurtulma fırsatı sunar.

Bihter bu teklifi kabul ederek varlıklı bir İstanbul beyefendisi olan Adnan Bey'le evlenir ve onun lüks yalısına yerleşir.

Ancak her şey, Bihter'in hayal ettiği gibi gitmez. Adnan Bey'in kızı Nihal, babasının bu evlilik kararına saygı göstermeye çalışsa da, annesinin hatırasının gölgesi ve kendi varlığının unutulma tehlikesi onu acı içinde bırakır.

İşte tam bu noktada Bihter, aşk ve sevgiye olan hasretiyle yakışıklı ve çapkın Behlül ile tanışır.