Apar topar yayından kaldırıldı! Dilek Taşı dizisi hakkında flaş karar! Meğer nedeni...

Perşembe akşamları ekranlara gelen ve Pastel Film imzasını taşıyan Dilek Taşı dizisi, heyecanla beklenen bir değişikliğe gidiyor. Yayın günü değişiyor! İşte bu flaş kararın detayları...

Giriş Tarihi 25 Ekim 2023, 10:03 Güncelleme 25 Ekim 2023, 10:03
Apar topar yayından kaldırıldı! Dilek Taşı dizisi hakkında flaş karar! Meğer nedeni...

İÇİNDEKİLER

Başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay'ın yer aldığı dizi Dilek Taşı'nın oyuncu kadrosunda Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı, Ömer Toprak Yılmaz gibi başarılı isimler yer alıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...

DİLEK TAŞI DİZİSİ İZLEYİCİLERİ DİKKAT

Dilek Taşı dizisinin yeni bölümleri Perşembe günü yayınlanıyordu. Son olarak 6. bölümü yayınlanan dizinin yayın günü değişti. Buna göre bu haftadan itibaren çarşamba günü yeni bölümleriyle ekrana gelecek.

Sezon başında yüksek reytingle açılış yapan dizi son dönemde izlenme oranları beklentileri karşılamamıştı. Dizinin yeni gününde ne kadar izleneceği merak konusu oldu.

DİLEK TAŞI DİZİSİNİN KONUSU

Dilek Taşı, 1980'li yılların İstanbul'unda geçen bir dram hikayesini konu alıyor. 1987 yılında başlayan hikayede yer alan Aras Rona ve Rüçhan Rona, oldukça varlıklı bir ailenin üyeleridir.

Figen Kutlu, ailesiyle birlikte Rona ailesinin malikanesinde yaşamaktadır. İdam cezasıyla yargılanan Mustafa'nın eşi öldüğü için Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilen kızı Cemre'yi Rona ailesi evlatlık olarak kabul etmek zorunda kalır.