İlk teklif edilen karakter can düşmanıydı! Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı sürpriz gerçeği 20 yıl sonra açıkladı

Atilla Olgaç Kurtlar Vadisi dizisine dahil olma hikayesini anlatırken ilk başta ona teklif edilen karakterin kim olduğuna dair önemli bir itirafta bulundu. Dizinin yapımcısı olan Osman Sınav, başlangıçta Atilla Olgaç'a "Şevko" karakterini teklif etmişti. Olgaç, bu teklifi kabul etmişti. Ancak sonrasında sürpriz bir gelişme yaşandı. Usta oyuncu daha sonra Osman Sınav'ın kendisi için başka bir karakter seçtiğini söyledi.

Giriş Tarihi 23 Ekim 2023, 13:28 Güncelleme 23 Ekim 2023, 13:28
İlk teklif edilen karakter can düşmanıydı! Kurtlar Vadisi’nin Kılıç’ı sürpriz gerçeği 20 yıl sonra açıkladı

İÇİNDEKİLER

Atilla Olgaç yıllar sonra diziyle ilgili merak edilen detayları paylaştı. 4 sezon boyunca Kılıç karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Olgaç, dizinin yapımcısı Osman Sınav'la olan ilginç bir anıyı anlattı. Usta oyuncu kendisine ilk olarak başka bir rolün teklif edildiğini, ancak işlerin farklı bir yöne evrildiğini söyleyen Olgaç, Osman Sınav'ın sonradan "Sen başka bir karakteri oynayacaksın" dediğini ve bu şekilde Ali Kılıç karakterine hayat verdiğini açıkladı.

YILLAR SONRA İLK KEZ AÇIKLADI

Usta oyuncu dizinin yapımcısı Osman Sınav'ın başta kendisine Şevko rolünün teklif ettiğini ve 13 bölüm süreceği için kabul ettiğini söyledi.

Olgaç daha sonra Osman Sınav'ın "Sen başka karakteri oynayacaksın" diyerek bu tekliften vazgeçtiğini ve Kılıç rolünü ona vererek çekimlere başlandığını ifade etti.

"İKİ ROL SUNULDU"

Atilla Olgaç yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Osman Sınav ile anlaşma yaparken bana iki rol var dedi. Biri 13 bölüm devam edip bitecek. Bir de arada bir girip devam edecek. Ama arada bir girip çıkacak. Bana hangisini tercih edersin diye sordu.

"13 BÖLÜM ŞEVKO'YDU"

13'ü ver bitsin dedim. O 13 bölüm Şevko'ydu. 13 bölüm sen değilsin, sen başka karakter olacaksın dedi ve öyle başladık.

"HER BÖLÜMDE OLMUYORDUM"

Her bölümde olmuyordum. Arada bir girip çıkıyordum. Hatta çok kısaydı, başlarda arada bir girip çıkıyordum. Bazı bölümlerde olmuyordum."

Usta oyuncu daha sonra Osman Sınav ile Kılıç karakteri için anlaştığını ve böylece dizideki macerasının sonuna kadar sürdüğünü söyledi.

Olgaç'ın diziye katılış süreciyle ilgili tüm detayları yıllar sonra ilk kez paylaşması dizinin sıkı takipçilerinde büyük bir heyecan yarattı.