Gönül Dağı dizisinde herkesi coşturan geri dönüş! Gidişi çöküş etkisi yaratmıştı

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen Gönül Dağı'nın dördüncü sezonunda da heyecan tam gaz devam ediyor. Dizi hem konusuyla hem de etkileyici oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son gelişmeler ise dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Dizinin yeni sezonunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Eski kadroda yer alan bir oyuncu diziye geri döndü. Seyirciler şimdi heyecanla bu hafta cumartesi günü yayınlanacak yeni bölüme odaklandı.

Giriş Tarihi 03 Ekim 2023, 17:07 Güncelleme 04 Ekim 2023, 10:26
Gönül Dağı dizisinde herkesi coşturan geri dönüş! Gidişi çöküş etkisi yaratmıştı

İÇİNDEKİLER

Gönül Dağı dizisi dördüncü sezonunda da dikkat çekmeye devam ediyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla herkesi ekran başına kilitleyen diziyle ilgili yaşanan gelişmeler ise sosyal medyaya bomba gibi düştü. Daha önce senaryo gereği hapisten ayrılarak diziden ayrılan bir karakter ekibe geri dönüş yapıyor.

BEKLENEN DÖNÜŞ!

Berk Atan, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertük'ün başrolünde yer aldığı diziye eski kadrodan birinin döneceği öğrenildi.

Seyirciler bu ismin Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan olduğunu düşündü ancak gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

Bir dönem Ramazan ile nişanlanan Asya'nın ağabeyi Hamdi diziye geri dönüyor.

Burak Haktanır'ın geri dönüşü seyirciyi heyecanlandırdı. Haktanır haberi, "Gönül Dağı'nın Hamdi'si yıllar sonra hapisten çıkıp Gedelli'ye geri dönüyor." sözleriyle duyurdu.

Gönül Dağı'nın 107. bölümünde seyirciler, uzun bir bekleyişin ardından Hamdi karakterini canlandıran Burak Haktanır'ın geri döneceği müjdesini aldı.

Gönül Dağı sürpriz dönüşüyle izleyicileri bir kez daha ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Dizinin hayranları Hamdi karakterinin geri dönüşünü merakla bekliyor.