4. sezon başı apar topar gönderdiler! Gönül Dağı'nda sinirleri laçka edecek başrol değişikliği

TRT 1 ekranlarının merakla izlenen dizisi Gönül Dağı dizisinde büyük bir sürpriz gelişme yaşandı. Uzun bir süredir ekranların vazgeçilmez aile dizilerinden biri olan Gönül Dağı, izleyicilerini heyecan ve duygu dolu anlarla büyülemişti. Ancak yeni sezon öncesinde dizinin sevilen karakterlerinden birinin kadrodan ayrılacağı haberi tüm izleyicileri şoke etti. Diziye damgasını vuran ve izleyicilerin gönlünde taht kuran bu sevilen karakterin yeni sezonda diziden ayrılacak olması dizinin geleceği ve hikayenin nasıl şekilleneceği konusunda büyük bir merak uyandırdı.

Giriş Tarihi 27 Eylül 2023, 09:21 Güncelleme 27 Eylül 2023, 09:21
4. sezon başı apar topar gönderdiler! Gönül Dağı’nda sinirleri laçka edecek başrol değişikliği

İÇİNDEKİLER

Gönül Dağı dizisi 4. sezonuyla büyük bir heyecanla yoluna devam ederken beklenmedik bir gelişmeyle tüm izleyicileri şaşırttı. Uzun bir süredir ekranlarda sevgiyle takip edilen dizi yeni sezon öncesinde kadrosundan önemli bir karakterin ayrılacağını duyurdu. Bu haber, dizinin bağlı hayranları için gerçek bir sürpriz oldu. Gönül Dağı'nın sevilen karakterlerinden biri yeni sezon öncesinde diziden ayrıldı ve bu ayrılık haberinin ardından izleyicilerde büyük bir merak ve endişe uyandırdı.

4. SEZONDA SÜRPRİZ AYRILIK

Başrollerini Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu'nun üstlendiği Gönül Dağı dizisi yeni sezonda seyirciye şoku bizzat yaşattı.

Uzun süre boyunca izleyicileri ekranlara kilitleyen dizide sevilen karakterlerden biri yeni sezonda yer almayacak.

Zahide karakterini canlandıran Ecem Özkaya yeni sezonda dizide yer almayacak. Bu ayrılık Gönül Dağı hayranları için büyük bir sürpriz oldu.

DİZİYE YENİ YÜZLER KATILDI

Yeni sezonda Gönül Dağı kadrosuna Burak Can ve Sude Zülal Güler gibi yeni oyuncular dahil oldu. Ancak Zahide karakterinin diziden çıkması beklenmedik bir ayrılık olarak dikkat çekti.

ARADAN UZUN YILLAR GEÇİYOR

Aradan uzun yıllar geçtiğine göre Gedelli Kasabası hala aynıydı. Amcaoğulları işlerini büyütmüş ve hayallerindeki Bilişim Vadisi'ni kurmuşlardı.

Roket çalışmaları için izin almaya çalışan TVR beklenmedik bir tehlike ile karşılaştı.