8 yıldır aşk yaşayan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel mutlu ilişkinin sırrını verdi! Dikkat çeken çocuk açıklaması...

Dizi setinde tanışıp aşk yaşayan ünlü çift Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, ilişkilerini Temmuz 2022'de Almanya’da nikâh masasına taşımıştı. Mutlu bir evlilik sürdüren çift, önceki dün Etiler’de kameralara yansıdı. Mutlu ilişkinin sırrını veren Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel’in ‘çocuk’ sorusuna verdiği yanıt ise dikkat çekti.

Giriş Tarihi 01 Eylül 2023, 15:38 Güncelleme 01 Eylül 2023, 15:38
8 yıldır aşk yaşayan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel mutlu ilişkinin sırrını verdi! Dikkat çeken çocuk açıklaması...

İÇİNDEKİLER

Kiraz Mevsimi dizisinin setinde tanışan ve arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, 8 yıl önce aşk yaşamaya başladı.

Ünlü çift, geçen sene Temmuz ayında da Almanya'da nikah masasına oturdu. Gürel ile Çayoğlu, Ağustos ayında ise İtalya'da düğün yaptı.

Özge Gürel-Serkan Çayoğlu çifti, önceki gün Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Milliyet'te yer alan habere göre; ünlü çift, ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sosyal medya hesabından spor yaptığı anları paylaşan Serkan Çayoğlu, "Şimdilik hem işi hem sporu aynı anda götürebiliyorum. Güzel bir düzen ayarladım, inşallah hep götürebileceğim" dedi.

Gürel'in Venedik film festivaline katılacağı sorulunca, "Çok heyecanlıyım ben de. İçinde olmak çok mutluluk verici" ifadelerini kullandı.

MUTLU İLİŞKİNİ SIRRI!
Çifte, "Mutlu bir ilişki için aşk yeterli değil" açıklaması hatırlatılınca Gürel, " Çok mantıklı bir laf. Çaba gerekir. Aşık olmak tamam ama bunu devam ettirmek bir çaba gerektiriyor" dedi. Çayoğlu ise "Değerli hissettirmek aslında" diye cevaplayıp Gürel'i tebessüm ettirdi.

Gürel, "Serkan çalışacak gece, kahvaltı yapalım dedik, arkadaşımızın bebeği var, onunla zaman geçirdik ve çok tatlı" diye konuştu.

Çifte çocuk beklentileri hatırlatılınca Özge Gürel "Var daha. Kısmet" diye konuştu. Serkan Çayoğlu ise," Özge bilir" cevabını verince Gürel,"Çocuk çok seviyoruz ama şu an kendimizi hazır hissetmiyoruz" diyerek durumu toparladı.