23 yaş küçük sevgiliyle dudak dudağa poz! Bilge Öztürk ile Daren Gerede aşka geldi! O kare sosyal medyaya damga vurdu

Tarkan ile yaşadığı aşkla popüler hale gelen avukat Bilge Öztürk, 2 yıl önce kendisinden 23 yaş küçük Daren Gerede Erkaya ile yeni bir ilişkiye yelken açtı. Geçen ay müstakbel kayınvalidesi Bennu Gerede ile verdiği pozla gündeme gelen Öztürk bu kez bambaşka bir paylaşımla adından söz ettirdi. Öztürk, sevgilisi Daren Gerede Erkaya ile dudak dudağa verdiği bir pozu yayınladı.

Giriş Tarihi 01 Eylül 2023, 15:19 Güncelleme 01 Eylül 2023, 15:19
23 yaş küçük sevgiliyle dudak dudağa poz! Bilge Öztürk ile Daren Gerede aşka geldi! O kare sosyal medyaya damga vurdu

İÇİNDEKİLER

Tarkan ile yaşadığı aşkla bir dönem magazin gündeminden düşmeyen Bilge Öztürk, ilişkisini noktalamasının ardından gözlerden uzak bir hayat yaşam sürüyordu.

Yıllar sonra yeniden ortaya çıkan Öztürk, kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede Erkaya ile yeni bir aşka yelken açtı.

Fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile aşk yaşayan Öztürk, geçen ay müstakbel kayınvalidesi ile gündeme geldi.

Bilge Öztürk sevgilisinin annesi Bennu Gerede ile poz verdi. 52 yaşındaki Bennu Gerede ve Bilge Öztürk'ün pozlarına beğeni yağdı.

AŞKA GELDİ
Sosyal medyayı aktif kullanan Öztürk, bu kez bambaşka bir paylaşımla adından söz ettirdi.

Aşkları tam gaz devam eden ikiliden 45 yaşındaki Bilge Öztürk, 77.7 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından genç sevgilisi ile yeni bir pozlarını paylaştı.

23 yaşındaki Gerede ile dudak dudağa pozlarını paylaşan Öztürk, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

İşte o paylaşım...