Yeni sezon başlamadan bay bay dediler! Yalı Çapkını'nın en nefret edilen karakteriydi!

Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezonuna dair heyecanlı hazırlıklar devam ederken, beklenmedik bir ayrılık haberi dizi takipçilerini şaşırttı. Geçtiğimiz sezon Pelin karakterine hayat vererek büyük bir beğeni toplayan Buçe Buse Kahraman'ın, diziden ayrılma kararı alması geniş bir izleyici kitlesi tarafından merakla karşılandı. Pelin rolüyle izleyicilerin gönlünde taht kuran genç oyuncunun diziye veda etme kararı, dizi dünyasında sürpriz bir etki yarattı.

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2023, 11:20 Güncelleme 24 Ağustos 2023, 11:20
Yeni sezon başlamadan bay bay dediler! Yalı Çapkını’nın en nefret edilen karakteriydi!

İÇİNDEKİLER

Star TV'nin merakla takip edilen dizisi Yalı Çapkını yeni sezon öncesi beklenmedik bir ayrılık haberiyle sarsıldı. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Buçe Buse Kahraman ve Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin izleyicileri heyecanla ikinci sezonu bekliyor. Ancak dizinin hayranlarını üzen bir gelişme yaşandı. Dikkat çeken bir karakterle akıllara kazınan ünlü oyuncu yeni sezon öncesi dizi ekibine veda etti. Gelen bu veda haberi ise izleyicileri şoke etti.

SÜRPRİZ AYRILIK

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı "Pelin" karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Buçe Buse Kahraman, hikayede Ferit'e olan duygusal bağıyla ön plana çıkmıştı.

Ancak bu karakter izleyiciler arasında farklı tepkilere neden oldu ve bazıları tarafından eleştirildi.

Yalı Çapkını dizisinin kilit karakterlerinden biri olan Pelin'i canlandıran Buçe Buse Kahraman yeni sezon öncesinde dizi ekibine veda etti.

PEŞ PEŞE AYRILIKLAR!

Yalı Çapkını dizisi 2. sezon öncesi ardı ardına gelen ayrılık haberleriyle kulislerde şok üstüne şok yaratmaya devam ediyor.

Yalı Çapkını'nın 2. sezon tarihi ise henüz belli olmadı. Dizinin yeni sezonunun eylül ayında izleyici karşısında olması bekleniyor.

DİZİYE VEDA EDEN İSİMLER

Doğukan Polat
Buçe Buse Kahraman
Baran Bölükbaşı
Ediz Akşehir