Ömer dizisinden can sıkacak karar! 4 ayrılık sonrası veda ediyor! Kantarın topuzu kaçtı!

Pazartesi günleri izleyicisiyle buluşan Ömer dizisinde peş peşe vedalar yaşanıyor. Bilindiği üzere dizide Süreyya karakterine hayat veren Simay Barlas'ın hikayesinin Gamze (Gökçe Bahadır) ve Ömer'in (Selahattin Paşalı) evliliğinin ardından nasıl bir yöne evrileceği merak konusu olmuştu. Öte yandan güzel oyuncu Simay Barlas'ın yeni sezon öncesi diziden ayrılacağı kesinleşmişti. Sette yapılan bir kutlamayla "Süreyya ev final karesi" notuyla sosyal medyada da duyuruldu.

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2023, 11:15 Güncelleme 24 Ağustos 2023, 11:15
Ömer dizisinden can sıkacak karar! 4 ayrılık sonrası veda ediyor! Kantarın topuzu kaçtı!

İÇİNDEKİLER

Star TV ekranlarında yayınlanan Ömer dizisi son dönemde kadrosunda önemli ayrılıklara sahne oldu. Ünlü oyuncu Simay Barlas'ın canlandırdığı Süreyya karakterinin aradından Seda Dadaşova, Banu Fotocan ve Halit Karaata da diziye veda edecek. Vedaların yaşanacağı ilerleyen bölümlerde izleyicilerin nasıl bir hikaye gelişimi ile karşılaşacakları ise merak konusu oldu. Öte yandan dört ayrılığın ardından bir ismin daha diziye veda edeceği haberi kulislere bomba gibi düştü. Bu gelişmenin ardından gözler dizinin 2. sezonunun yayınlanacağı eylül ayına çevrildi.

Simay Barlas, Ömer dizisinden 21. bölümde ayrıldı. Ünlü oyuncu bu özel anı sosyal medya hesabından paylaştı.

Barlas'ın ardından Süreyya'nın ailesini canlandıran Seda Dadaşova, Banu Fotocan ve Halit Karaata da kadrodan ayrılacak isimler arasında yer alıyor.

Bu ayrılıkların dizinin ilerleyen bölümlerinde gerçekleşeceği ise gelen kulis bilgileri arasında yer alıyor.

Öte yandan dört ismin ardından bir oyuncunun daha diziye veda edeceği haberi kulislere bomba gibi düştü.

Ömer dizisinin kadrosunda yaşanan ayrılıklar dizinin geleceği ve hikaye akışı üzerinde de değişikliklere neden olacak.

Bu ayrılıklarla birlikte diziye yeni karakterlerin katılması ve hikayenin yeni bir yöne evrilmesi bekleniyor.

Simay Barlas'ın ayrılığıyla birlikte dizinin takipçileri yeni gelişmeleri ve gelecek bölümlerde nelerin yaşanacağını merakla bekliyor.