EDHO'nun yıldızına talih kuşu konacak! Yeni dizisiyle ekranların tozunu attırmaya geliyor

Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Kurtlar Vadisi'nde Abdülhey Çoban karakteriyle adını duyuran ünlü oyuncu Kenan Çoban, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılmasının ardından yeni bir projeyle ekranlara geri dönüyor. Gelen son bilgilere göre, Kenan Çoban TRT için hazırlanan Teşkilat-ı Mahsusa Trablus isimli dizide önemli bir rol üstlenecek. Şimdi izleyiciler büyük bir merakla dizinin yayınlanacağı günü bekliyor.

Giriş Tarihi 12 Temmuz 2023, 09:05 Güncelleme 12 Temmuz 2023, 09:05
EDHO’nun yıldızına talih kuşu konacak! Yeni dizisiyle ekranların tozunu attırmaya geliyor

İÇİNDEKİLER

Kenan Çoban son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Fahri karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı. Ünlü oyuncu bu kez Osmanlı'ya bağlı Trablus bölgesinde geçen ve gerçek bir hikayeden esinlenen bir projede izleyici karşısına çıkacak. TRT'de yayınlanacak dizi Teşkilat-ı Mahsusa Trablus adını taşıyacak. Kenan Çoban'ın bu yeni projede üstleneceği önemli rol diziye ayrı bir heyecan katıyor.

KARARINI VERDİ

Kenan Çoban, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılmasının hemen ardından kendisine gelen teklifleri değerlendirdi ve kararını verdi.

Teşkilat-ı Mahsusa Trablus 1911 yılında Osmanlı İmparatorluğu'nun Trablus bölgesinde geçen ve tarihsel olaylardan esinlenen bir hikayeyi anlatacak.

Kenan Çoban'ın bu yeni projede üstleneceği önemli rol diziye ayrı bir heyecan katıyor.

Kenan Çoban'ın Teşkilat-ı Mahsusa Trablus dizisiyle geri dönmesi hayranlarında büyük bir heyecana neden oldu.

Abdülhey karakteriyle tanınan ve sevilen oyuncunun yeni projede nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

KENAN ÇOBAN KİMDİR?

Kenan Çoban, 22 Ocak 1975 yılında Elazığ'ın Palu ilçesinde dünyaya geldi. Kurtlar Vadisi'ndeki Abdülhey rolüyle adını duyurdu. 2015-2020 yılları arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Fahri karakterini canlandırdı.