SON DAKİKA: Rana Cabbar’dan kahreden haber! 78 yaşında vefat etti! Aşk-ı Memnu’nun Süleyman Efendisi’ydi...

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya gibi isimlerin yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Süleyman Efendi karakteriyle hafızalara kazınan Rana Cabbar, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda tedavi gören usta oyuncu Rana Cabbar'dan üzen haber geldi. Ünlü isim hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 20 Nisan 2023, 14:15 Güncelleme 20 Nisan 2023, 14:52
SON DAKİKA: Rana Cabbar’dan kahreden haber! 78 yaşında vefat etti! Aşk-ı Memnu’nun Süleyman Efendisi’ydi...

İÇİNDEKİLER

Bir döneme damga vuran Aşkı Memnu oyuncuları arasında yer alan Rana Cabbar bir süre önce rahatsızlanmıştı.

Ünlü oyuncunun hayatını kaybettiği öğrenildi. 78 yaşındaki sevilen ismin menajerlik ajansı acı haberi duyurdu.

Yapılan açıklamada "Değerli oyuncumuz Rana Cabbar'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.

NE OLMUŞTU?
Ünlü oyuncu Rana Cabbar 7 Nisan'da hastaneye kaldırılmıştı. 78 yaşındaki tiyatro ve dizi oyuncusunun sağlık durumunu Metin Yıldız duyurmuştu.

Yıldız yaptığı açıklamada, şunları söylemişti: "Şu an Taksim İlk Yardım Hastanesi'nin (Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi) önündeyim. Çok değerli oyuncumuz, büyük usta Rana Cabbar hastalanıyor ve durumu kritik bir şekilde hastaneye getiriyorlar.

Doktoruyla konuştum, şu an durumu iyi. Daha iyi geldiğinden... Kontrol altında... İlgiye, alakaya, arayıp sorulmaya, bakıma ihtiyacı var. İlgileniyoruz. Kamuoyuyla paylaşmak istedim"