80 yaşındaki Filiz Akın “Keyifsizim” deyip açıkladı! İlk yorum Emel Sayın’dan! İşte Yeşilçam yıldızının son sağlık durumu...

Fatma Girik, Hülya Koçyiğit ve Türkan Şoray ile birlikte Yeşilçam’ın dört yapraklı yoncasından biri olarak kabul edilen Filiz Akın, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettirdi. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, son yaptığı paylaşımla ise sevenlerini endişelendirdi. Akın, “Keyifsizim” diyerek son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Petek Dinçöz, Binnur Kaya, Melis Sezen gibi isimlerin kayıtsız kalmadığı paylaşıma ilk yorum Emel Sayın’dan geldi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 31 Ocak 2023, 01:39 Güncelleme 31 Ocak 2023, 01:39
80 yaşındaki Filiz Akın “Keyifsizim” deyip açıkladı! İlk yorum Emel Sayın’dan! İşte Yeşilçam yıldızının son sağlık durumu...

İÇİNDEKİLER

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Filiz Akın, yaklaşık 5 ay önce akciğerlerindeki rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı.

Akın, geçen ise ay kanser şüphesiyle kulağının üst kısmından ameliyat olmuştu.

Sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi veren ve yeniden ameliyat olabileceğini duyuran Filiz Akın, "Onun için keyifsizim biraz" dedi.

Akın, şu ifadeleri kullandı: "Kanserli doku teşhisiyle ameliyat edilen kulağımın üst kısmı belki tekrar edilecek onun için keyifsizim biraz. Gene de iyi bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle"

YORUM YAĞDI!
Oyuncunun paylaşımına Binnur Kaya "Canım Filiz Hanım, süreç kolaylıkla ve şifayla geçecek inşallah" yorumunu yaptı.

Emel Sayın da "Canım Filiz'ciğim... Acil şifalar diliyorum. O tatlı tebessümün hiç solmasın" ifadelerini kullandı.

Deniz Seki "Geçecek şifa diliyorum canım Filiz hanım" derken Melis Sezen "Hemen şifa olsun Filiz Hanım" yorumunda bulundu.

Petek Dinçöz, Başak Dizer, Şenay Düdek, Nursel Köse, Songül Öden gibi birçok ünlü isim Yeşilçam yıldızına geçmiş olsun dileklerini iletti.