69 yaşındaki Yılmaz Vural’dan yıllar sonra gelen Kemal Sunal itirafı! Duyan inanamadı! Meğer Yeşilçam efsanesi Gurbetçi Şaban’da...

69 yaşındaki Yılmaz Vural’dan yıllar sonra gelen Kemal Sunal itirafı! Ünlü futbol antrenörü Yılmaz Vural, önceki akşam Doğu Demirkol’un programına katıldı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. 69 yaşındaki Vural, Yeşilçam efsanesi Kemal Sunal ile bir anısını da yıllar sonra ilk kez açıkladı. Gurbetçi Şaban hakkında açıklamalarda bulunan ünlü teknik direktör, itiraflarıyla geceye damga vurdu. İşte Yılmaz Vural’ın çok konuşulan itirafı...

Giriş Tarihi 18 Aralık 2022, 21:56 Güncelleme 18 Aralık 2022, 22:42
69 yaşındaki Yılmaz Vural’dan yıllar sonra gelen Kemal Sunal itirafı! Duyan inanamadı! Meğer Yeşilçam efsanesi Gurbetçi Şaban’da...

İÇİNDEKİLER

Deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural, önceki akşam "Doğu Demirkol ile Alelade Show" programına konuk oldu.

69 yaşındaki Vural, 1983 yapımı "Gurbetçi Şaban" filmindeki rolünü anlatırken dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Yüksek lisans ve antrenörlük eğitimi için 1980 yılında Almanya'ya giden Vural, Kemal Sunal'ın filmindeki sahnelerin Köln İstasyonu'nda çekildiğini söyledi.

"BEN DEĞİLİM O"
Filmde oynamasına ilişkin konuşan Vural, şu ifadeleri kullandı: "Kemal Abi gelmiş film çekmeye. Kostüm, figüran lazım, polisten izin alınacak.

Benim yardımcı olmamı istediler. Otele gittim, Kemal Ağabey ile tanıştık. Komedyen ya, ben espri yapacak sanıyorum.

Ama devlet memuru gibiydi. Suratı hiç gülmezdi. Git gel, git gel, alıştı bana. 'Yılmaz, gel oynatalım seni, hatıra olur' dedi"

Deneyimli hoca, 1986 yılında teknik direktörlük yapmaya başladığını söyleyerek, şöyle konuştu: "Oyuncular izlemiş, 'Hocam seni filmde gördük' dediler. Ben de kötü bir şey yaptım gibi geldi. 'Ben değilim o' dedim"

YILMAZ VURAL KİMDİR?
Teknik direktör ve eski futbolcu olan Yılmaz Vural 1953 tarihinde Adapazarı, Sakarya'DA dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Adapazarı'nda tamamlayan Yılmaz Vural 1970-1974 yılları arasında amatör olarak futbol oyamamaya başlamıştır.

1975 - 1979 yılları arasında 19 Mayıs Gençlik ve Spor Akademisin'de eğitim alan Yılmaz Vural 1974-1975 sezonunda 2. Lig ekibi Sivasspor'da profesyonel futbol kariyerine başladı. Futbol kariyereine 3. Lig kulüplerinden Tekirdağspor ve Hacettepe'de devame den Yılmaz Vural 1978-1979 sezonununun sonunda 3. Lig'de forma giydiği Ankara Demirspor'da profesyonel futbol kariyerine nokta koyup antrenörlüğe başladı.

Yılmaz Vural'ın ilk teknik direktörlük deneyimi 1986 yılında Malatyaspor ile başlamıştır. Okan Üniversitesi, teknik direktör Yılmaz Vural ile anlaştı. Vural, yeni öğretim döneminde Spor Yönetimi Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak futbol derslerini verecektir. 20 Şubat 2014 tarihinde, Spor toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Bayrampaşa kulübünü devralmak istediğini açıkladı.