Uğur Işılak'tan Londra konseriyle ilgili bomba sözler: "Terör örgütü PKK ve FETÖ’cü lobiler işbirliği yapıp iptal ettirdi!"

Uğur Işılak’ın Londra’da vereceği konser, otele saldırı yapılacağına dair ihbarlar sonrası güvenlik gerekçesiyle iptal edildi. Uğur Işılak, “Terör örgütü PKK ve FETÖ’cü lobiler işbirliği yapıp konserimi iptal ettirdi” dedi. AVRUPA Birliği Türkiye Demokratları Birliği de konserin iptaline tepki gösterdi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 10 Kasım 2022, 10:22 Güncelleme 10 Kasım 2022, 10:23
Uğur Işılak’tan Londra konseriyle ilgili bomba sözler: Terör örgütü PKK ve FETÖ’cü lobiler işbirliği yapıp iptal ettirdi!

İÇİNDEKİLER

Sanatçı Uğur Işılak'ın Londra'da vereceği konser, konserin yapılacağı otele saldırı yapılacağına dair ihbar geldiği iddiasıyla, 'güvenlik' gerekçe gösterilerek iptal edildi. Halk ozanı geleneğinin son temsilcilerinden kabul edilen Işılak'ın hedef alınması şaşırtıcı değil. Çünkü konserin güvenlik bahanesiyle iptal edilmesinin arka planında terör örgütü PKK ve FETÖ'cü lobilerin işbirliği olduğu belirtildi.

İSTİKAMET BÜYÜK TÜRKİYE
Işılak, konserinin iptal edilmesinin ardından "Konserimiz, güya 'güvenlik sebebiyle' İngiliz yetkilileri tarafından iptal edilmiştir. Her defasında, iptalin bir gün kala beyan edilmesi de art niyetin farklı bir tezahürü. Bu antidemokratik kararı kınıyor, vatandaşlarımızdan özür diliyorum'' açıklamasında bulundu.

Sabah'ın haberine göre hiçbir zaman terör örgütleri ve lobilerine pabuç bırakmayan Işılak, yine lafı gediğine oturttu: ''Konserimizi iptal eden İngiltere'ye ve avenesine bir fotoğraf bırakıyorum. Hamdolsun ki, 'emperyalist abilere' ülkesini şikâyet eden adam olmadık bugüne kadar. Ne karanlık örgütlerle işimiz oldu ne de işi olanlarla bağımız... Başımız dik, istikametimiz Büyük Türkiye" diyerek Türk bayraklı fotoğraf paylaştı.

Özellikle belli ülkelerde yürütülen bu karanlık lobi, 'güvenlik' adı altında istediği gibi at koşturuyor koşturmasına da Uğur Işılak'ın da dediği gibi kimin ne olduğunu açıkça herkes biliyor, kıvırmaya gerek yok!

Bu arada Avrupa Birliği Türkiye Demokratları Birliği de konserin iptali üzerine şu açıklamayı yaptı: "Londra'da organize etmeyi planladığımız programımız otel yönetimi tarafından güvenlik gerekçesiyle iptal edilmiştir. İngiltere'de Türk toplumunun birlik ve beraberliğinin inşası için yapmış olduğumuz bu programın iptal olması hayal kırıklığı yarattı. İngiltere'de Türk toplumunun program yapabileceği bir yerinin olmaması ve derneklerimizin bundan faydalanamaması çok büyük bir açık."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN