Hande Soral’dan sonra yeşil ışık yaktı! Bensu Soral ‘kısmet’ deyip açıkladı! Biricik eşi Hakan Baş ile bombayı patlattı

Eşi Hakan Baş ile Bodrum’da kameralara yansıyan ünlü oyuncu Bensu Soral, kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Daha önce yaptığı açıklamalarda kariyerine odaklandığını ve şimdilik çocuk düşünmediğini dile getiren Soral, karar değiştirdi. Ablası Hande Soral’ın doğumundan sonra kararı değişen Soral’dan samimi açıklamalar geldi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 08 Ağustos 2022, 20:45 Güncelleme 08 Ağustos 2022, 20:45
Hande Soral’dan sonra yeşil ışık yaktı! Bensu Soral ‘kısmet’ deyip açıkladı! Biricik eşi Hakan Baş ile bombayı patlattı

İÇİNDEKİLER

İş insanı Hakan Baş ile oyuncu Bensu Soral, bir dönem evliliklerindeki kriz ile gündeme geldi. Evliliklerine ikinci bir şans veren Hakan Baş ile Bensu Soral, tatil için gittikleri Bodrum'da görüntülendi.

Gümüşlük'teki bir restorandan çıkarken kameralara yansıyan ve bir hayli keyifli olduğu görülen çift, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından fırında pişirdiği keki pasta kalıbına almak isterken bir anda kayıp mutfak tezgahına düşürdüğü anları takipçileri ile paylaşan Soral, konunun hatırlatılması üzerine şunları söyledi: "Hiç sormayın arada oluyor böyle problemler.

O sadece sizin gördükleriniz... Çok komik bir videoydu biz öyle çekiyorduk eğlenceli olunca paylamak istedim. Aslında çok hamaratımdır.

Ben ayrıca çok yemek yapmam ama yapınca misafirler için kek poğaça yapıyorum çünkü Hakan da yemiyor ben de yemiyorum."

Daha önce yaptığı açıklamalarda kariyerine odaklandığını ve şimdilik çocuk düşünmediğini dile getiren Soral'ın "Siz çocuk ister misiniz?" sorusuna verdiği yanıt da dikkat çekti.

"Siz çocuk ister misiniz?" şeklindeki soruya ünlü çiftten Soral, "Biz de çocuk istiyoruz ama kısmet, neden olmasın." cevabını verdi.

Hakan Baş da eşi Bensu Soral gibi "Kısmet, inşallah." yanıtını verdi.