Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ikinci kez boşanıyor! İlk açıklama dikkat çekti! "Sallansak da yıkılmayız" demişlerdi...

Mayıs ayında ikinci kez dünyaevine giren Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçen günlerde ayrılık iddialarıyla gündeme geldi. İkilinin sosyal medyada birbirini takip etmeyi bırakması bu iddiaları güçlendirirken bütün fotoğraflarını silen çiftten Gökhan Çıra, eşi Selin Ciğerci ile aşk pozunu paylaşıp "Sallansak da yıkılmayız" dedi. Ancak barıştıklarını duyuran Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ayrı ayrı yaptıkları açıklamalarla boşanacaklarını duyurdu. İşte o açıklamalar...

Giriş Tarihi 27 Temmuz 2022, 18:46 Güncelleme 27 Temmuz 2022, 18:46
Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ikinci kez boşanıyor! İlk açıklama dikkat çekti! Sallansak da yıkılmayız demişlerdi...

İÇİNDEKİLER

Mayıs ayında ikinci kez dünyaevine giren Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci çiftinin arasında birkaç haftadır kara bulutlar dolaşıyordu. Ünlü çift geçen günlerde de ayrılık haberleriyle gündemde geldi.

İkinci kez evlenen çiftin arası bozuldu ve çift birbirini sosyal medyadan sildi. Ancak Gökhan Çıra ayrılığı dayanamadı ve Ciğerci'ye ilan-ı aşkta bulundu.

Çıra paylaşımında ise " Elde sen dilde sen kalpte sen aşk da sen. Seni seviyorum kadın sallansak da yıkılmayız öğrenemediler" yazdı.

Selin Ciğerci ise bu paylaşımı kendi hesabından paylaşıp "Gökhan'ın bu paylaşımı ile geri geldim benim de böyle bir paylaşım yapacağından haberim yoktu. 3 saat önce barıştık her evlilikte ve ilişkide problemler yaşandığı gibi bizim de oldu" dedi.

Ciğeri paylaşımında devamında ise "Herkes iyi olsun mutlu olsun biz kendi hayatımıza bakalım" yorumunda bulundu.

BOŞANIYORLAR
Ancak barıştıklarını duyuran Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, yine boşanmaya karar verdi.

İkinci kez nikah masasına oturan çift, kötü haberi Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.

"RESMİ İŞLEMLER EYLÜLDE SON BULACAK"
Selin Ciğerci, 4,5 milyon takipçili hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Evlilik, eş olmak, aile kurmak hepsi en sevdiğim değerler. İki kez denedik, olmadı.

Lütfen iki tarafın da duygusal ruh haline yakışan bir saygıyla açık aramaya, bizden bağımsız sebep bulmaya çalışmadan saygıyla bilelim ve geçelim. Adli tatil bitecek, resmi işlemler eylülde son bulacak. Hayat devam ediyor, edecek"

"EVLİLİK İŞİNİ YİNE BECEREMEDİK"
Çıra isehikaye paylaşımına şunları söyledi: "Biz, büyük umutlarla ikinci kez denedik. Ama evlilik işini yine beceremedik. Birbirimizi kırmak, üzmek en büyük korkumuz.

O yüzden gerektiğinde birbirimizi kırmaktansa birbirimizden vazgeçmeyi hep bildik. Selin Ciğerci ile bugün itibariyle boşanma kararı almış bulunmaktayız. İnşallah ikimiz için de her şeyin hayırlısı olsun.

Biz hayatımız boyunca her zaman birbirimizin destekçisi, arkadaşı olacağız. Bu hassas ve zor kararımıza sizlerin de hassasiyetle yaklaşmasını bekliyoruz."

TÜM FOTOĞRAFLAR SİLİNDİ
Çift, birlikte oldukları fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından sildi.