Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? 21 Haziran Salı Survivor eleme adayı kim oldu? Bu hafta kim elendi, kim gitti?

TV8’in fenomen yarışması, finale doğru yaklaşan Survivor 2022’de dokunulmazlık oyunları daha da önem kazanıyor. bU AKŞAM bireysel dokunulmazlık oyununda yine heyecan dolu anlar yaşandı, peki bu kez kazanan hangi yarışmacı oldu? Survivor bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? İşte tüm merak edilenler haberimizde...

Giriş Tarihi 21 Haziran 2022, 22:59 Güncelleme 21 Haziran 2022, 22:59
Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? 21 Haziran Salı Survivor eleme adayı kim oldu? Bu hafta kim elendi, kim gitti?

İÇİNDEKİLER

Survivor bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? Soruları merak edilerek araştırılmaya başlandı. TV 8 ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Kıran kırana geçen mücadelede son ana kadar yarışmacılar mücadele ederek oyunu kazanmaya çalıştı. Programı ekranları başında takip edemeyen izleyiciler ise mücadeleyi kimin kazandığını öğrenmek istiyor. Peki, Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 21 Haziran eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR 3.DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor All Star 2022'de 2.dokunulmazlık oyununu Ayşe kazandı. Ödülün de sahibi olan Ayşe; Nagehan, Adem ve Batuhan'ı seçti. Survivor 3. dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı henüz belli olmadı.

21 HAZİRAN SURVİVOR 3.ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor yarışma programında 2.eleme adayı Nisa olmuştu. Survivor 3.eleme adayı henüz belli olmadı, sonuçlar açıklandığında haberimizde yer alacak.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

SMS oylaması sonucunda Survivor'a veda eden son isim Ogeday olmuştu. Bu hafta elenen yarışmacı henüz belli olmadı.