9 Haziran Survivor dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? Bu akşam Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu?

TV 8 ekranlarında büyük bir heyecanla takip edilen Survivor'da bu akşam kırmızı ve mavi takım dokunulmazlık oyununu kazanmak için karşı karşıya geldi. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele sona ererken kazanan takım merak edilerek araştırılmaya başlandı. İzleyiciler şimdi büyük bir merakla Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, 9 Haziran Survivor dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? Bu akşam Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? İşte merak edilenler!

Giriş Tarihi 09 Haziran 2022, 22:12 Güncelleme 09 Haziran 2022, 22:12
9 Haziran Survivor dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? Bu akşam Survivor’da 2. eleme adayı kim oldu?

İÇİNDEKİLER

Survivor'da bu akşam iki takım dokunulmazlık oyununu kazanmak için mücadele etti ve kıran kırana geçen mücadele sonucunda kazanan takım merak ediliyor. Peki, 9 Haziran Survivor dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? Bu akşam Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? İşte merak edilenler!

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan takım henüz belli olmadı. Kazanan takım açıklandığında haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da haftanın 2. eleme adayı henüz açıklanmadı. Eleme adayı açıklandığında sizlerle paylaşacağız.

SURVİVOR YENİ TAKIMLAR

Mavi Takım

ATAKAN (Haftanın Kaptanı)

Berkan

Nisa

Ogeday

Hikmet

Kırmızı Takım

NAGİHAN (Haftanın Kaptanı)

Ayşe

Adem

Anıl

Batuhan

SURVİVOR'DA EN SON KİM ELENDİ?

Survivor'da en son adaya veda eden isim Evrim Keklik oldu. Adaya veda etmeden önce yaptığı veda konuşmasında göz yaşlarını tutamayan Evrim kimseyle bir problemi olmadığını vurguladı.