ÜÇ KURUŞ KARTAL ÖLDÜ MÜ? Uraz Kaygılaroğlu Üç Kuruş dizisinden ayrıldı mı, neden? Üç Kuruş ne zaman final yapacak?

Üç Kuruş dizisi finale adım adım giderken başroller de bir bir ölüyor. Bahar'ı canlandıran Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılmasının ardından bu kez de Uraz Kaygılaroğlu gidiyor. 26. bölümde yer yerinden oynadı. Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisine Kaygılaroğlu damga vurdu. Kartal karakterine hayat veren ünlü oyuncunun diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Peki Üç Kuruş Kartal öldü mü? Uraz Kaygılaroğlu Üç Kuruş dizisinden ayrıldı mı, neden? Üç Kuruş ne zaman final yapacak? İşte yanıtları...

Giriş Tarihi 16 Mayıs 2022, 22:53 Güncelleme 16 Mayıs 2022, 22:57
ÜÇ KURUŞ KARTAL ÖLDÜ MÜ? Uraz Kaygılaroğlu Üç Kuruş dizisinden ayrıldı mı, neden? Üç Kuruş ne zaman final yapacak?

İÇİNDEKİLER

ÜÇ KURUŞ KARTAL ÖLDÜ MÜ? Uraz Kaygılaroğlu Üç Kuruş dizisinden ayrıldı mı, neden? Üç Kuruş ne zaman final yapacak? soruları 26. bölüm sonrası gündeme geldi. Ay Yapım imzalı, ilk bölümü 1 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği, senaryosunu Damla Serim ve Eset Akçilad'ın kaleme aldığı dizi reytinglerde alt sıralarda yer alınca fişi çekildi. Çukur dizisi gibi büyük sükse yaratacağı düşünülen dizi başarı gösteremeyince final kararı verildi. İşte detaylar...

ÜÇ KURUŞ KARTAL ÖLDÜ MÜ? URAZ KAYGILAROĞLU ÜÇ KURUŞ DİZİSİNDEN AYRILDI MI, NEDEN?

Üç Kuruş dizisinin 26. bölümünde yer yerinden oynuyor. Başrol oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun canlandırdığı Kartal karakteri ölecek.

Baybars'ın silahından ateşlenen kurşunla yere yığılan Kartal'ın hikayesi sona eriyor. Dizinin takipçileri Kartal'ın öldüğünü görünce hemen araştırmalara koyuldu. Dizinin 3 bölüm sonra final yapacağı düşünülürse Kartal'ın ölmesine de muhtemel gözüyle bakılıyor.

ÜÇ KURUŞ NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un yer aldığı "Üç Kuruş" dizisi, düşük reytingleri nedeniyle 28. bölümüyle ekranlara veda edeceği iddia edildi. Üç Kuruş, 23 Mayıs'ta final yapacak.