Trabzonspor'a 61 kere maşallah! Demet Akalın ‘Kulüp’ şarkısı eşliğinde coşan Trabzonspor taraftarına seslendi bakın neler söyledi

Trabzonspor'un 2021-22 sezonunda ulaştığı şampiyonluk dünyada ses getirmeye devam ediyor. 81 ilde yapılan kutlamaların görkemi ülke sınırlarını aştı, tüm dünyada yankılandı. Şehir merkezinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen şampiyonluk kutlamalarındaki tekno parti büyük ses getirdi. Trabzonspor'un şampiyonluğu, sanat dünyasında da coşkuyla kutlandı. Ünlüler, yaptıkları paylaşımlarla milyonlarca bordo mavilinin sevincine ortak oldu. Demet Akalın, Kulüp şarkısı eşliğinde coşan taraftara, "Çağırsaydınız gelir canlı okurdum" diye seslendi. İşte Demet'in ve diğer ünlülerin Trabzonspor coşkusu...

Giriş Tarihi 04 Mayıs 2022, 09:57 Güncelleme 04 Mayıs 2022, 10:13
Trabzonspor’a 61 kere maşallah! Demet Akalın ‘Kulüp’ şarkısı eşliğinde coşan Trabzonspor taraftarına seslendi bakın neler söyledi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'da 38 yıllık hasret bitti. Dünyanın dört bir yanında şampiyonluğu sabaha kadar kutlayan Trabzonspor taraftarı büyük coşku yaşadı. Başta Trabzon olmak üzere tüm dünyada kutlamalar görülmeye değerdi.

Cumartesi akşamı Üsküdar-Beykoz hattındaydım. Ancak İstanbul'da öyle bir yer var ki, bilenler bilir, hem Trabzon sevdası hem de Trabzonspor coşkusu orada bambaşka yaşandı: Beykoz İshaklı köyü...

Furkan Ocak'ın davetiyle gittiğim İshaklı'da müthiş bir sevinç ve ambiyans vardı. Abartmıyorum, bildiğiniz Trabzon'daydım. Köyde kaldırımlar, evler, arabalar bile her şey bordo-mavi renkteydi. Yani 'Bize her yer Trabzon' sloganının hakkını veren bir yer. Muhtar Ali Cinel ile tüm köy halkı birleşip muhteşem bir kutlama yaptılar. Maç köy meydanında topluca izlendi, şampiyonluk anları ise görsel şölene dönüştü. 7'den 70'e kadın, erkek, yaşlı, çocuk demeden tüm köy horon tepti, havai fişek gösterisi yapıldı. Çıkışta Üsküdar'da da aynı coşku vardı. Bahçelievler, Kadıköy, Güngören, Beyoğlu, Maltepe gibi Karadenizli nüfusunun yoğun yerlerinde de unutulmaz bir gece yaşandı.

'TRABZONLAND' PAYLAŞIMLARI SOSYAL MEDYAYI SALLADI
Trabzonspor'un şampiyonluk kutlaması o kadar coşku dolu oldu ki, Trabzon şehir merkezindeki kutlama, Belçika'da gerçekleştirilen ve Avrupa'nın en büyük müzik etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Tomorrowland'i bile gölgede bıraktı ve 'Trabzonland' paylaşımları sosyal medyayı salladı. FIFA'nın resmi Twitter hesabı 100 binlerce kişinin telefonlarının ışığını yakarak katıldığı bu kutlamayı paylaştı.

SANAT DÜNYASINDA TRABZON COŞKUSU
Kutlamalar sanat dünyasında da görkemliydi. 'Kulüp' şarkısı eşliğinde coşan Trabzon taraftarı için Demet Akalın, "Çağırsaydınız gelir canlı okurdum. Rahmetli dedem Trabzonspor'un büyük fanatiğiydi. Şampiyonluk dedem için gelsin" dedi. Rap'çi Mero, Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamasında kendini horona verdi. Trabzonspor'a gönül veren ünlü isimler ise duygularını şöyle dile getirdi:

EKİN UZUNLAR: "Trabzonspor bizim hafta sonu eğlencemiz değil, hayat felsefemizdir. Şampiyonluk görmeden bu hayattan göçüp gitmekten çok korkuyordum. Ne mutlu ki Trabzonspor'umuz bu yıl şampiyonluk yaşadı."

ÇETİN ALTAY: "Çok mutluyum. Trabzonspor en son şampiyon olduğunda ben 7-8 yaşlarındaydım. Orada olamadığım için kendime çok kızdım, keşke işlerimi ayarlayıp gidebilseydim."

YUSUF GÜNEY: "Bize bu sevinci yaşatanlara çok teşekkür ederim, yıllar sonra bunu yaşamak büyük sevinç getirdi hepimize."

SEREN UZUN: "En büyük hayalim, Trabzonspor stadında şarkımın çalınmasıydı. Bu hayalime kavuştum, sonrasında da şampiyonluk hayali kurdum. Çok şükür ki bu hayalime de kavuştum. Gözyaşlarımı tutamadım, çok mutluyum."