Mete Başkan’dan sonra bir başrol oyuncusu daha ölüyor! TEŞKİLAT DAĞILIYOR! Diziden ayrılacağı ortaya çıktı! Finale doğru...

Ekranlarında sevilen dizisi Teşkilat yeni bölümleriyle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. TRT 1 ekranlarında her hafta Pazar günü yayınlanan dizi oyuncularıyla son dönemlerde sık sık gündeme geliyor. Dizinin başarılı oyuncularından Mesut Akusta Mete Başkan karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Karakteri hakkıyla oynayan Akusta senaryo gereği diziden ayrıldı. Mete Başkan'ın ölümüne üzülen izleyiciler bu kez nbaşka bir oyuncunun vedasını duyunca yıkıldı.

Giriş Tarihi 31 Mart 2022, 08:57 Güncelleme 31 Mart 2022, 08:57
Mete Başkan’dan sonra bir başrol oyuncusu daha ölüyor! TEŞKİLAT DAĞILIYOR! Diziden ayrılacağı ortaya çıktı! Finale doğru...

İÇİNDEKİLER

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinden giden gidene! Geçtiğimiz hafta Mete Başkan'ın cenaze namazı kılınırken şimdi gündemde bir isim daha var. Bir süredir Final yapacağı iddia edilen diziden bu kez kadın oyuncunun ayrılığı gündeme bomba gibi düştü. Fenomen dizinin sıkı takipçileri başrol oyuncuları arasında yer alan güzel oyuncunun gittiğini öğrenince çok üzüldü. Peki kim bu oyuncu? Gelin detaylara hep birlikte bakalım...

TEŞKİLAT DAĞILIYOR!

Tims&B Productions imzalı, ilk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde yayınlanan, Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen Teşkilat dizisinde ayrılıklar devam ediyor. Son zamanlarda final iddialarıyla gündemde olan dizide Mete Başkan'ın şehit olarak ölmesinin ardından Mesut Akusta diziye veda etmişti.

Akusta sosyal medya hesabından veda paylaşımı yapan oyuncu, birlikte çalıştığı tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

"YENİ PROJELERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE"

Diziye veda eden usta oyuncu, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak "Başından sonuna kadar çok severek yer aldığım Teşkilat dizi projesinde birlikte çalışma fırsatı bulduğum; dizimizin yaratıcıları yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'a yapım aşamasında emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma, yönetmenlerimize, senaristlerimize, aynı seti paylaşmaktan heyecan duyduğum tüm oyuncu arkadaşlarıma ve bu çalışmamızı karşılıksız bırakmayan izleyicilerimize teşekkür ediyorum. Yeni projelerde görüşmek üzere" dedi.

Dizinin diğer başrolü Deniz Baysal Yurtçu da Akusta'nın paylaşımına "Canım başkanım. Seni çok seviyorum Mesut abim. Tekrar tekrar çalışmak üzere" yorumunu yaptı.

METE BAŞKAN'DAN SONRA CEREN'İN VEDASI ÇOK KONUŞULACAK

Akusta'nın son bölümde şehit olarak senaryo gereğince diziden ayrılması sevenleri oldukça üzerken yeni bir veda haberinin ayrıntıları ortaya çıktı. Kanal D ekranlarındaki Bodrum Masalı dizisinde ilk oyunculuk kariyerini sergileyen Ezgi Eyüboğlu daha sonrasında 2020'de Star TV'de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde Ayşen karakterini canlandırmıştı.

Teşkilat dizisinin ilk sezon finalinin ardından Pastel Film tarafından hazırlanan Ölüm Bize Yakışır adlı dizi projesinde yer aldı.

EZGİ EYÜBOĞLU TEŞKİLAT DİZİSİNDEN AYRILDI MI, NEDEN?

Son ortaya atılan iddialarla birlikte Teşkilat dizisinde Ajan olarak bilinen ve Ceren karakterine hayat veren Ezgi Eyüboğlu'nun ilerleyen bölümlerde vedasının gerçekleşeceği belirtildi. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği dizide ayrılıkların devam edeceği ve sezon sonunda da Teşkilat dizisinin final yapacağı iddia edildi.