İrem Derici ‘senden vazgeçemem’ dedi! Biricik sevgilisi Cem Belevi fena aşka geldi bakın nasıl karşılık verdi! Sosyal medya alev aldı

İrem Derici’nin tek celsede boşandığı eski eşi bakın kim çıktı! Yaklaşık 6 aydır ilişki yaşayan İrem Derici-Cem Belevi çifti, sunuculuğunu Hakan Altun, Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici’nin üstlendiği Şarkılar Bizi Söyler adlı eğlence programına konuk oldu. ‘Belki’ şarkısında düet yapan ünlü çiftten İrem Derici, program sırasında Semiramis Pekkan’ın Senden Vazgeçemem adlı şarkısını seslendirdi. O anları Instagram hesabında yayınlayan Cem Belevi ise romantik paylaşımına düştüğü notla sosyal medyayı salladı. İşte Cem Belevi’nin romantik paylaşımı...

Giriş Tarihi 06 Mart 2022, 00:27 Güncelleme 07 Mart 2022, 10:54
İrem Derici ‘senden vazgeçemem’ dedi! Biricik sevgilisi Cem Belevi fena aşka geldi bakın nasıl karşılık verdi! Sosyal medya alev aldı

İÇİNDEKİLER

Cem Belevi ile İrem Derici geçen yaz yeni bir maceraya yelken açmış, arada kısa bir süre küsseler de aşka kaldıkları yerden devam etmişlerdi.

Yaklaşık 6 aydır ilişki yaşayan İrem Derici-Cem Belevi çifti, bu ilişkiye bir de şarkı sığdırdı. Cem Belevi'nin 'Cemiyet Gazinosu' projesinin yeni parçası 'Belki'yi birlikte seslendirdi.

Düet büyük beğeni toplarken ünlü çift, Şarkılar Bizi Söyler'e konuk olarak birlikte izleyici karşısına çıktı.

Aralarındaki uyumla dikkat çeken ikiliden İrem Derici, program sırasında Semiramis Pekkan'ın Senden Vazgeçemem adlı şarkısını seslendirdi.

Cem Belevi ise o anları kayıt altına alarak sosyal medya hesabında paylaşmayı ihmal etmedi.

Sosyal medyayı aktif kullanan şarkıcı, sevgilisinin 'Senden Vazgeçemem' şarkısını söylediği anları 'Ben de senden' notuyla yayınladı.

Belevi'nin paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem olarak birçok magazin ve fan sayfası tarafından yayınlandı.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği videoya 'Allah ayırmasın', 'Çok yakışıyorsunuz', 'Maşallah' yorumları yapıldı.

İşte aşka gelen Cem Belevi'nin o paylaşımı...

CEM BELEVİ KİMDİR?
Cem Belevi, 4 Haziran 1987 yılında İzmir'de ressam bir anne ve piyanist bir babanın oğlu olarak dünyaya gelmiştir. İzmir Fatih Koleji'nde okumuştur. Çok küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başlamış ve bunu ailesinin de fark etmesiyle 7 yaşında piyano dersleri alarak kendini geliştirmeye başlamıştır. Ayrıca Fatih Koleji'nin korosunda şarkı söylemeye başlamıştır. 13 yaşında kendisini en iyi ifade ettiğini söylediği gitarla tanıştı ve bu alanda kendini geliştirmeye devam etti. Lise yıllarında şarkı söylemeye ve söz yazarlığı yapmaya başladı. İlk bestelerini 13-14 yaşlarında vermeye başladı. Üniversite eğitimi için İngiltere, Cambridge'de 6 ay dil eğitimi almıştır. Dil eğitimi sonrası, David Game College'ta Ekonomi okuduktan sonra, Brunel Üniversitesi'nde Uluslarası İşletme okudu.

Üniversite okurken müzikten kopmamış ve London Scholl Of Contemporary Music (LCCM)'te şan eğitiminin yanı sıra Blue, Jazz alanında da eğitim almıştır. İngiltere'de bir şirkette çalışmaya başladığı sırada, her şeyi terk edip Türkiye'ye dönüp müzik kariyeri istediğine karar vermiştir.