Esra Erol’da inanılmaz olay! Eşi tarafından dolandırıldığını söyleyen Safiye şoke etti ‘Hayal kurdum, bu eve damat gelecek’

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına başvuran Safiye Koç, eşi Mehmet Koç tarafından dolandırıldığını dile getirerek yardım istedi. Eşi ile sosyal medya üzerinden tanıştığını ve 9 günlük görüşmenin ardından evlendiklerini söyleyen Safiye Hanım, “Kocam Mehmet, elektrik süpürgesi gibi bütün paralarımı hortumladı” dedi. Safiye Hanım ilerleyen günlerde de eşi Mehmet Bey ile canlı yayında yüzleşti. Bugün bir kez daha eşiyle karşı karşıya gelen Safiye Hanım’ın açıklamaları herkesi şoke etti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 04 Mart 2022, 19:50 Güncelleme 04 Mart 2022, 20:06
Esra Erol’da inanılmaz olay! Eşi tarafından dolandırıldığını söyleyen Safiye şoke etti ‘Hayal kurdum, bu eve damat gelecek’

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da programına Bursa'dan başvuran Safiye Koç, eşi Mehmet Koç tarafından dolandırıldığını dile getirerek yardım istedi.

Eşi ile sosyal medya üzerinden tanıştığını ve 9 günlük görüşmenin ardından evlendiklerini söyleyen Safiye Hanım, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Tüm gerçeklerin ortaya çıkması için Esra Erol programına başvuran Safiye Hanım, "Kocam Mehmet, elektrik süpürgesi gibi bütün paralarımı hortumladı. Benim param bitince görümcem ve eşim beni telefonda engelledi" dedi.

Safiye Hanım, eşinin çalışıp kazandığı bütün birikimini aldığını belirterek "Altınlarımı, paralarımı, arabalarımı kaptırdım. 7 yıllık emeğim gitti, oğlumun geleceğini kaptırdım" şeklinde konuştu.

CALI YAYINA BAĞLANDI!
Dün yayınlanan bölüme görüntülü olarak bağlanan Mehmet Bey, eşi Safiye Hanım'ın iddialarını yalanladı.

İNAT UĞRUNA EVLENDİ!
Canlı yayında Safiye Hanım'la eski eşine inat evlendiğini belirten Mehmet Bey, "Ben hala eski karımı seviyorum. Eski karım 'Mehmet'in borcu var, evlenemez' dedi, ben de evlenebildiğimi göstermek için evlendim" ifadelerini kullandı.

KARI-KOCA BİR KEZ DAHA KARŞI KARŞIYA!
Mehmet Bey, bugün bir kez daha Esra Erol'da canlı yayınına bağlanarak "Safiye, beni tüm Türkiye'ye rezil etti. Benden özür dilesin. Ona tazminat davası açmayayım" dedi.

Safiye Hanım ise mağdur olan kişinin kendisi olduğunu ve Mehmet Bey'in özür dilemesi gerektiğini söyledi. Eşiyle anlaşma sağlayamayan Mehmet Bey, yayından ayrılırken Safiye Hanım dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'BU EVE DAMAT GELECEK'
'Eski kocası evlendi diye Safiye ikinci kez evlendi' iddialarına yanıt veren Safiye Hanım, "Ben boşanalı 7 yıl oldu. Benim aklımda evlilik vardı ancak ilk önce ayaklarımın üzerinde durmam gerekiyordu. Çalıştım, evimi yaptım, sonra eve bir damat gelecek diye hazırlandım. Bir evlilik hayalim vardı. Tıraş makinasına kadar aldım. Kahve içerken hayal kurdum, 'bu eve damat gelecek' diye" dedi.

Bir arkadaş aracılığıyla Mehmet Bey ile görüşmeye başladığını dile getiren Safiye Hanım, 'Mehmet'e onun hakkında olumlu düşündüğümü söyledim. O da benim evimi görmek istedi. Baktı çok düzenliyim, benimle evlenmek istedi" ifadelerini kullandı.