Survivor karıştı! Acun Ilıcalı’nın ‘yayınlayamayız’ dediği görüntüler ortaya çıktı! İşte Hikmet ve Yunus Emre kavgasının perde arkası...

Acun Ilıcalı’nın ‘yayınlayamayız’ dediği görüntüler ortaya çıktı! Hikmet Tuğsuz ve Yunus Emre Özden arasında çıkan kavga Survivor All Star'a damga vurdu. Görüntüleri izlediğini söyleyen Acun Ilıcalı, her iki tarafı sert bir dille uyarırken kavga anlarının RTÜK kuralları gereği televizyonda yayınlanamadığını söyledi. Görüntüler, kısa bir süre sonra ise dijital platformda yayınlandı. Kavgada Hikmet'in kıyafetlerinin yırtılması ve Yunus Emre'nin ifadeleri dikkat çekerken her iki yarışmacı da izleyicileri şoke etti. İşte Hikmet ve Yunus Emre kavgasının perde arkası...

Giriş Tarihi 11 Şubat 2022, 01:00 Güncelleme 11 Şubat 2022, 01:00
Survivor karıştı! Acun Ilıcalı’nın ‘yayınlayamayız’ dediği görüntüler ortaya çıktı! İşte Hikmet ve Yunus Emre kavgasının perde arkası...

İÇİNDEKİLER

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da şampiyonluk yarışı tüm heyecanıyla devam ederken, zaman zaman aşırı gergin anlar da yaşanıyor.

Gönüllüler takımında bulunan Hikmet ve Yunus Emre'nin kavgası son ada konseyinin ana konusu olmuştu.

Görüntüleri defalarca izlediğini söyleyen Acun Ilıcalı, iki tarafı da sert bir dille uyardı.

Ilıcalı, konsey sırasında Hikmet ile tartışan Yunus Emre'ye "Söylediğin cümleler, kelimeler kabul edilebilir değil. Onun dışında fevri hareketlerin de kabul edilebilir değil. İhraç ettiğimiz yarışmacı da çok biliyorsun Survivor'da" dedi.

Acun Ilıcalı; Hikmet'e 1, Yunus Emre'ye ise 2 ödülden faydalanmama cezası verdi.

'TASVİP ETMEDİĞİMİZ GÖRÜNTÜLER'
Ilıcalı, RTÜK kuralları gereği Yunus Emre ve Hikmet arasındaki fiziki müdahalenin televizyonda yayınlanamadığını söyledi. Ünlü sunucu 'Kurallar gereği bunu yayınlayamıyoruz ama Survivor izleyicisinin de bilmeye hakkı var. O sebeple tasvip etmediğimiz görüntüleri dijitalde yayınlamaya karara verdik' açıklamasını yaptı.

ÇEVREDEKİLER ZAR ZOR AYIRDI
Televizyonda yayınlanmayan görüntüler, dijital platformda yayınlandı. Görüntülerde birbirine giren yarışmacıları, çevredeki arkadaşları ve çekim ekibi araya girerek sakinleştirdi.

Kavgada Hikmet'in tişörtünün aldığı müdahale ile paramparça olması dikkatlerden kaçmadı. Hikmet'in üzerine yürüyen Yunus Emre'nin küfürler etmesi ve "Survivor'ı yakarım" demesi de sosyal medyada çok konuşulan detaylardan biri oldu.

NE OLMUŞTU?
Salı akşamı yayınlanan bölümde Gönüllüler takmımında siniler bir anda gerildi. Sorularına yanıt bulamayan Yunus Emre, Ogeday ile tartıştı. Bu sırada araya giren Hikmet'in tartışmayı yatıştırma çabası Yunus Emre'nin tepkisini çekti.

'Defalarca sesler yükseldi ama kimse kimseyi itmedi. Beni iterek sakinleştirmeye çalışıyorsun.' diyen Yunus Emre'yi karşı takımdan Atakan ve Adem sakinleştirdi.