Genç yaşta eşini toprağa veren Hatice’den yürek yakan sözler! Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatıyla yıkılan Ece Erken’e böyle destek oldu

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatıyla yıkılan Ece Erken’e sosyal medyadan birçok destek mesajı geldi. Ünlü isimler de yaptıkları yorumlarla Erken’in acısını paylaştı. En dikkat çeken mesajlardan biri ise kendisi gibi şarkıcı olan ilk eşi Güney Aydan'ı beyin kanaması nedeniyle 2003 yılında kaybeden şarkıcı Hatice'den geldi. Ünlü şarkıcının Ece Erken için yaptığı o yorum yürek burktu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 29 Ocak 2022, 18:47 Güncelleme 29 Ocak 2022, 18:47
Genç yaşta eşini toprağa veren Hatice’den yürek yakan sözler! Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefatıyla yıkılan Ece Erken’e böyle destek oldu

İÇİNDEKİLER

Ünlü sunucu Ece Erken'in 7 ay önce hayatını birleştirdiği eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu 42 yaşında vefat etti.

Beşiktaş kulübü eski yönetim kurulu üyesi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, dün memleketi Rize'de gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Sanat camiasının ünlü isimleri Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün ardından üzüntülerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.

En dikkat çeken mesajlardan biri ise kendisi gibi şarkıcı olan ilk eşi Güney Aydan'ı beyin kanaması nedeniyle 2003 yılında kaybeden şarkıcı Hatice'den geldi.

Hatice önce bir magazin sayfasına şu yorumu yaptı: "Acını çok iyi anlıyor ve paylaşıyorum canım Ece. Rabbim sabırlar versin"

Daha sonra kendi sayfasında bir paylaşımda bulunan şarkıcı, Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun fotoğrafını şu sözlerle yayınladı:

"Ahh Ece çok üzgünüm :( Başın sağ olsun. Rabbim sana sabırlar versin arkadaşım"

'NE BÜYÜK ACI BİLİRİM'
2003 yılında müzisyen eşi Güney Aydan'ı beyin kanaması nedeniyle kaybeden Hatice, "Bu acıyı yaşamayan bilemez... İçim paramparça oldu, ne büyük acı bilirim" ifadelerini kullandı.