Kan değişimi başladı suretler beliriyor! Sadakatsiz yeni aile sürpriziyle seyircisini mest edecek

2022 yılının ilk iki haftasında diğer diziler gibi kısa süreliğine ekranlara veda eden Sadakatsiz 19 Ocak Çarşamba günü 46. bölümüyle izleyici karşısına olacak. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in yer aldığı diziye iki yeni oyuncu katılıyor. Ünlü oyuncular Deniz Karaoğlu ile Gizem Ünsal'ın Ali'nin (Alp Akar) kız arkadaşının ailesine hayat vereceği öğrenildi. Bomba gelişmelerin yaşanacağı Sadakatsiz'in yeni bölümde heyecan yine dorukta olacak.

Giriş Tarihi 14 Ocak 2022, 15:33 Güncelleme 14 Ocak 2022, 15:33
Kan değişimi başladı suretler beliriyor! Sadakatsiz yeni aile sürpriziyle seyircisini mest edecek

İÇİNDEKİLER

Kan değişimi başladı suretler beliriyor! Sadakatsiz yeni aile sürpriziyle seyircisini mest edecek. Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Sadakatsiz 2022 yılında yayınlanacak ilk bölümüyle gelecek hafta seyircisini ağırlayacak. İki haftadır ekranlarda olmayan diziye iki ünlü isim katılıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Deniz Karaoğlu ile Gizem Ünsal yeni rolleriyle Sadakatsiz'de boy gösterecek.

YENİ BÖLÜM HAFTAYA...

Yeni yıla diğe tüm diziler gibi kısa süreliğine ekranlara veda eden Sadakatsiz 19 Ocak Çarşamba günü 46. bölümüyle izleyici karşısına olacak.

İKİ YENİ İSİM KATILDI

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in yer aldığı diziye iki yeni oyuncu katılıyor.

Ünlü oyuncular Deniz Karaoğlu ile Gizem Ünsal'ın Ali'nin (Alp Akar) kız arkadaşının ailesine hayat vereceği öğrenildi. Bomba gelişmelerin yaşanacağı Sadakatsiz'in yeni bölümde heyecan yine dorukta olacak.

İŞTE 46. BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Asya'nın evinde ortaya çıkan gizli kamera Aras'ı delirtir. Bunu Volkan'ın yaptığına emin olan Aras Asya'nın tüm uyarılarına rağmen onu dinlemez.

Volkan ve Derin'in evini basan Aras adeta öfkeden çıldırır. Derin ve Volkan da oldukça şaşkındır. Asya ise gördüklerine inanamaz.