Fulden Uras - Adem Akyüz davasında flaş gelişme sular durulmuyor! Fulden Uras'ın eski eşi tanık oldu bakın neler söyledi...

Fulden Uras - Adem Akyüz davasında sular durulmuyor! O davada Fulden Uras'ın eski eşi tanık oldu. Ünlü şarkıcı Fulden Uras ile DEBRA Türkiye Derneği Başkanı Adem Akyüz arasında devam eden kavgada sular durulmuyor. Adem Akyüz’e ‘Şizofren, suç makinesi, hırsız’ şeklinde hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle yargılanan Fulden Uras’ın davasında eski eşi Burak Uluç tanık sıfatıyla ifade verdi. Uluç, eşinin dernek işleriyle uğraştığını ve Adem Akyüz’ün tehditler savurduğunu anlattı, bakın neler dedi.

Giriş Tarihi 02 Ocak 2022, 15:40 Güncelleme 02 Ocak 2022, 16:03
Fulden Uras - Adem Akyüz davasında flaş gelişme sular durulmuyor! Fulden Uras’ın eski eşi tanık oldu bakın neler söyledi...

İÇİNDEKİLER

Fulden Uras - Adem Akyüz davasında flaş gelişme! DEBRA Türkiye Epidermolysis Bullosa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Âdem Akyüz, ünlü şarkıcı Fulden Uras arasındaki sular durulmuyor. Âdem Akyüz, Fulden Uras'ın kendisine yönelik sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla hakaret, tehdit, huzur ve sükunu bozma, kişi hürriyetini tehdit suçlarını işlediği gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Akyüz ünlü sanatçının hakkında ağır ithamlarda bulunduğunu belirterek şikayette bulunduğu dilekçesinde: "Fulden Uras, sosyal medya hesapları üzerinden hakkımda yaptığı açıklamalarda, suç makinesi, hırsız, şizofren, sahtekâr şeklinde paylaşımlarda bulunarak kişilik haklarımı hiçe saymış ve hakaret içerikli paylaşımlarda bulunmuştur." diye konuştu.

"ARAMIZDA BİRÇOK DAVA VAR, BANA İFTİRA ATIYOR"

Savcılık, tarafından açılan soruşturmada şarkıcı Fulden Uras'ın ifadesine başvuruldu. Uras ifadesinde Akyüz'ün Debra isimli derneğin başkanı olduğunu, kendisi ile tanıştığını, kendisine yönelik sürekli olarak tehdit ve hakaret içeren eylemleri olduğunu, aralarında adli mercilere intikal eden birçok dava olduğunu ve iftiraya uğradığını anlattı. Savcılık yürütülen soruşturma sonunda Fulden Uras'ın söz konusu paylaşımlarını incelemesinin ardından kamu davasını açılmasını gerektirir nitelikte yeterli şüphe olduğuna kanaat getirerek 'Sesli veya Görüntülü Bir İleti İle Hakaret' suçu kapsamında iddianame düzenledi.

'TEHDİTLER SAVURUYOR'

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde yargılaması davada Fulden Uras'ın eski eşi Burak Uluç tanık sıfatıyla ifade verdi. Uluç ifadesinde, 'Eşin dernek işleriyle uğraşmaktadır Akyüz'ü de bu nedenle tanımaktadır. Adem Akyüz televizyonlara çıkarak Fulden Uras'a inanılmaması gerektiği şeklinde konuşma yapmaya başladı. İkili arasında bu olaydan sonra sürekli tartışma yaşanmaktadır.' diye konuştu.

KORUMA KARARI ALDIRDILAR

Fulden Uras'ın avukatı mahkemede verdiği savunmada Adem Akyüz'ün Uras'ı tehdit ettiği için ayrı bir davanın devam ettiğini ayrıca hem tanık hem de Fulden Uras'ın Adem Akyüz'e koruma kararı aldırdıklarını söyledi. Mahkeme bir sonraki celseye ertelendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN