Miss Turkey güzelinden sonra o da geldi! Gönül Dağı bu sezon transfer üstüne transfer yapıyor!

Gönül Dağı bu sezon transfer üstüne transfer yapıyor! Miss Turkey güzelinden sonra o da geldi. TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Gönül Dağı'nda dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Dizide son olarak 2018 Best Model Of Turkey Yarışması ikincisi ve Miss Turkey finalisti Buse Orcan Dizide Asya karakterini canlandırmaya başlamıştı. Cem Kurtoğlu, dizinin geçen hafta yayınlanan 45. bölümünde hemşire Elif'in babası Arif karakteriyle kadroya dahil oldu. Elif ise babasını görünce şok geçirdi. Duygu dolu sıcak sahnelerin bol olacağı Gönül Dağı dizisi 46. bölüm tarihi sevenleri tarafından merak ediliyor. Ancak yeni bölüm bu hafta yayınlanmayacak.

Giriş Tarihi 29 Aralık 2021, 08:42 Güncelleme 29 Aralık 2021, 08:42
Miss Turkey güzelinden sonra o da geldi! Gönül Dağı bu sezon transfer üstüne transfer yapıyor!

İÇİNDEKİLER

Son olarak 2018 Best Model Of Turkey Yarışması ikincisi ve Miss Turkey finalisti Buse Orcan Dizide Asya karakteriyle kadroya dahil olduğu Gönül Dağı'ndan bomba bir transfer haberi var. Diziye Türk tiyatrosunun duayen ismi geliyor. Usta oyuncu Cem Kurtoğlu Gönül Dağı'yla anlaştı. Sevilen dizi geçen hafta yine dikkatleri üzerine çeken bir bölümle cumartesi günü izleyicilerini ağırladı. Aşkları çıkmaza giren Ramazan ve Asuman'ın arasındaki buzları eritmesi herkesi mutlu etmişti. Cem Kurtoğlu, Elif hemşirenin babası Arif karakteriyle bu hafta diziye katıldı. Elif hemşire yıllar sonra babasını karşısında görünce büyük bir şok geçirdi.

ELİF HEMŞİRENİN BABASI OLARAK GELDİ

Usta oyuncu Cem Kurtoğlu Gönül Dağı'yla anlaştı. Kurtoğlu, Elif hemşirenin babası Arif karakteriyle diziye katıldı. Elif hemşire yıllar sonra babasını karşısında görünce büyük bir şok geçirdi.

BU SEZON KADROYA KATILAN OYUNCULAR

İzzet Altınmeşe
Buse Orcan
Halil İbrahim Kalaycıoğlu
Cemil Şahin

Ufkum Kalaoğlu
Burak Haktanır
Serkan Kuru
Sevilay Gültekin
Cem Kurtoğlu

AYRILAN İSİMLER

Cemre Melis Çınar
Utku Ateş

BUSE ORCAN KİMDİR?

Gönül Dağı dizisinde Asya karakterine hayat verecek olan 19 yaşındaki Buse Orcan 19 Başakşehir Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölümü 1. Sınıf öğrencisidir.

Güzel oyuncu Best Model Of Turkey 2018 Türkiye 2. olurken 2019 yılında da derece almıştır. Buse Orcan 1,77 boyundadır.

CEM KURTOĞLU KİMDİR?

Cem Kurtoğlu 31 Temmuz 1959'da dünyaya geldi. Ankara Devlet Konservatuvarı yüksek bölümü mezunudur. Muazzez Kurtoğlu ve Haluk Kurtoğlu'nun kendileri gibi oyuncu olan oğludur. Mezuniyetinin ardından bir süre Ankara Devlet Tiyatrosu'nda, sonra da İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda sanatçı kadrosunda görev yapmıştı